$10.98
300 Pieces (MOQ)
ATX Black Acrylic RGB PC Gaming Computer Case Casing
Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
Swipe or use the arrows to view product images.
ATX Computer Case Gaming PC CPU Server USB3.0 Cabinet with Tempered Glass Steel Panel
| Price | $25.00 |
|---|---|
| Min Order | 300 Pieces |
| Availability | In Stock |
| Shipping From | Guangdong, China |
| Popularity | 483 people viewed |
Model NO.:
H600
Compatible Mainboard:
ATX
Power Supply:
Without Power Supply
Case Structure:
ATX
Type:
MID Tower
Material:
Steel plate
Color:
Black
Front Interface:
USB2.0*1+USB3.0*1+HD Audio
Cable Management:
Back Cable Management
Maximum Lenght of Graphics Card:
up to 400mm
Sheet Thickness:
0.7mm
CPU Cooler Height:
up to 175mm
Hardware Size:
415 * 295* 368mm
Package:
Carton
Trademark:
OEM
Transport Package:
Carton
Specification:
415 * 295* 368mm
Origin:
Guangzhou
HS Code:
84733090
Product Description
ATX Computer Case Gaming PC CPU Server USB3.0 Cabinet With Tempered Glass Steel Panel
Product Description | |||
| TYPE : | ATX | Product dimension: | 415 * 295* 368MM |
| Front panel | USB2.0*1+USB3.0*1+ HD Audio | Fan capacity Front: | 2*12cm/2*14cm(optional) |
| Side panel | Tempered glass | Fan capacity Rear: | 1*12cm/1*14cm(optional) |
| Drive space:3.25: | 2 | Fan capacity Top: | 3*12cm/2*14cm(optional) |
| Drive space:2.25: | 2 | Support VGA card length: | 400mm |
| Measurement: | 800Pcs/40HQ | Support CPU cooler: | 175mm |
| Carton dimension: | 473*233*440MM | Radiator Support Top: | 240mm / 280mm / 360mm |
Radiator Support Rear: | 120mm / 140mm | Radiator Support Motherboard plate: | 240mm |
Radiator Support Bottom: | 240mm / 280mm / 360mm | ||
FQA:
1. Our working day.
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM
2. How can I contact your sales to ask question and inquiry?
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page.
3. How soon can I get a response or reply from you?
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours.
4. Can I get some samples before placing an order?
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed.
5. How long is the production time?
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed.
6. Is OEM ODM provided?
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required.
7. What RAM can you offer?
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%.
8. Where is your Loading Port?
Answer: Usually Shenzhen, China.
9. What are your payment terms?
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
- Similar Products
$13.00
500 Pieces (MOQ)
Ultra Mini Itx Vesa Mountable PC Computer Case with 4L Design
Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
Negotiable
100 Pieces (MOQ)
Gamemax Silent Hill, Matx Gaming Computer Case, Mini Tower, PC Cases
Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$10.10
300 Pieces (MOQ)
Tempered Glass CPU Case ATX Tower Gamer PC Gaming Computer Game Case
AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$18.00
500 Pieces (MOQ)
G08b ATX Computer Gaming Case 2021 New Style with RGB Fan
Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.