$20.00
300 Pieces (MOQ)
New Gaming Computer ATX Case Support Water Cooler
AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Swipe or use the arrows to view product images.
ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design
| Price | $13.90 |
|---|---|
| Min Order | 300 Pieces |
| Availability | In Stock |
| Shipping From | Guangdong, China |
| Popularity | 316 people viewed |
Model NO.:
T38
Compatible Mainboard:
ATX
Power Supply:
Without Power Supply
Case Structure:
ATX
Type:
Tower
Material:
Steel plate
Color:
Black
Front Interface:
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Cable Management:
Back Cable Management
Maximum Lenght of Graphics Card:
up to 280mm
Sheet Thickness:
0.5mm
CPU Cooller:
up to 165mm
USB Optional:
USB3.0/2.0/1.0
Package:
Customized
Logo:
Customized
Trademark:
OEM
Transport Package:
Carton
Specification:
473*233*440MM
Origin:
China
HS Code:
84733090
Product Description
ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design
Product Description | |||
| TYPE : | Micro ATX /ATX CASE | Product dimension: | 342*185*413MM |
| Front panel | USB1.0*2+USB3.0 HD Audio with RGB strip | Fan capacity Front: | 3*12cm/2*14cm(optional) |
| Side panel | Acrylic (optional Glass ) | Fan capacity Rear: | 1*12cm(optional) |
| Drive space:3.25: | 2 | Fan capacity Top: | 2*12cm(optional) |
| Drive space:2.25: | 2 | Support VGA card length: | 280mm |
| Measurement: | 1400Pcs/40HQ | Support CPU cooler: | 165mm |
| Carton dimension: | 473*233*440MM | ||
Attractive RGB LED Strips Design
FQA:
1. Our working day.
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM
2. How can I contact your sales to ask question and inquiry?
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page.
3. How soon can I get a response or reply from you?
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours.
4. Can I get some samples before placing an order?
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed.
5. How long is the production time?
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed.
6. Is OEM ODM provided?
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required.
7. What RAM can you offer?
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%.
8. Where is your Loading Port?
Answer: Usually Shenzhen, China.
9. What are your payment terms?
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
We are still major in:
- Similar Products
Negotiable
10 Pieces (MOQ)
M-ATX Gaming PC Cases & Tower Computer Case
Shengjiu Network Technology Business Department
$14.50
1000 Pieces (MOQ)
C01b High-Gloss ABS Material ATX Computer Case
Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$6.80
500 Pieces (MOQ)
Computer Gaming Case for ATX Computer Case
Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$29.90
500 Pieces (MOQ)
Computer Case with Mesh Front Panel, Argb MID Tower Case
Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.