$16.55
100 Pieces (MOQ)
Cube Gaming PC Mini Case Infinity Mini Black with Tempered Glass
Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
Swipe or use the arrows to view product images.
ATX Tower Computer Cabinet Gaming PC Cases with Top Dust Filter
| Price | $13.00 |
|---|---|
| Min Order | 300 Pieces |
| Availability | In Stock |
| Shipping From | Guangdong, China |
| Popularity | 310 people viewed |
Model NO.:
ZR13
Compatible Mainboard:
ATX
Power Supply:
Without Power Supply
Case Structure:
ATX
Type:
Tower
Material:
Steel plate
Color:
Black
Front Interface:
USB1.0*2+USB3.0*1+HD Audio
Cable Management:
Non Back Cable Management
Maximum Lenght of Graphics Card:
up to 310mm
Sheet Thickness:
0.4mm
Trademark:
OEM
Transport Package:
Carton
Specification:
330*200*440mm
Origin:
Guangzhou
HS Code:
84733090
Product Description
ATX Tower Computer Cabinet Gaming PC Cases with Top Dust Filter
1.Material:R structure 0.4mm SPCC black coating;2.Motherboard compatible:ATX/MICRO ATX;
3.Interface:with USB1.0*2+HD AUDIO;USB3.0*1,front panel with logo
4.CD-ROM(5.25')0 slot:7;
5.HDD(3.5')2, SSD(2.5'):3;
6.steel+plastic R02 front panel
6.Hardware Dimensions:330*200*440mm;
7.Case size:360*200*440mm;
8.Package size:490*250*420(0.052CBM)
9.CPU sizes:159mm;graphic card space:310mm
10.with tempered glass side panel(including);
11.Fan location:
3*12cm blue fan in front panel(optional)
2*12cm fan in top panel(optional)
1*12cm fan in back panel(optional)
1. Our working day.
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM
2. How can I contact your sales to ask question and inquiry?
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page.
3. How soon can I get a response or reply from you?
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours.
4. Can I get some samples before placing an order?
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed.
5. How long is the production time?
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed.
6. Is OEM ODM provided?
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required.
7. What RAM can you offer?
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%.
8. Where is your Loading Port?
Answer: Usually Shenzhen, China.
9. What are your payment terms?
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
- Similar Products
Negotiable
1000 Pieces (MOQ)
A41b High-Gloss ABS Material Computer Case
Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$12.80
300 Pieces (MOQ)
Computer Case Tower Gaming PC Case with RGB Fans
AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$4.30
100 Pieces (MOQ)
Office Desktop Case Gaming Small Mini Desktop Computer Case Box
Shenzhen DJS Co., Ltd.