Swipe or use the arrows to view product images.
Buy Power Solar Panels Quotes 550W for The Whole House 1000watt Solar Panel Price Pakistan
| Price | $0.21 |
|---|---|
| Min Order | 100 watts |
| Availability | In Stock |
| Shipping From | Zhejiang, China |
| Popularity | 277 people viewed |
Model NO.:
SMP 325W~355W
After-sales Service:
Y
Warranty:
25 Years
Number of Cells:
72 (6X12)
Condition:
New
Certification:
EST, ISO, CB, CE
Material:
Polycrystalline Silicon
Trademark:
sunmaster
Transport Package:
Carton and Pallet
Specification:
1956x992x35mm
Origin:
China Zhejiang
HS Code:
8541400000
Product Description
| Maximum Power (Pmax) | 270W | 275W | 280W | 285W | 290W | 295W | 300W |
| Open Circuit Current (Voc) | 38.4V | 38.6V | 38.8V | 39.0V | 39.2V | 39.4V | 39.6V |
| Short Circuit Current (lsc) | 9.15A | 9.26A | 9.37A | 9.48A | 9.59A | 9.70A | 9.80A |
| Voltage at Maximum Power (Vmp) | 31.2V | 31.4V | 31.6V | 31.8V | 32.0V | 32.2V | 32.4V |
| Current at Maximum Power (Imp) | 8.66A | 8.76A | 8.87A | 8.97A | 9.07A | 9.17A | 9.26A |
| Module Efficiency(%) | 16.6 | 16.9 | 17.21 | 17.52 | 17.83 | 18.13 | 18.44 |
| Operating Temperature | -40°C to +85°C | ||||||
| Maximum System Voltage | 1000V DC/1500V DC | ||||||
| Fire Resistance Rating | Type 1(in accordance with UL 1703)/Class C(IEC 61730) | ||||||
| Maximum Series Fuse Rating | 15A | ||||||
| STC lrradiance 1000W/m², Cell temperature 25°C, AM1 5; Tolerance of Pmax 3%; Measurement Tolerance 3% | |||||||
Question 1: Why Choose SunMaster?
Answer 1: a) Quick Reply: We will reply your inquiry within 24 hours.
b) Factory: We have our factory. We will provide you better price with fair quality.
Question 2: .Can't find your solar panels at the store?
Answer 2. We have All the Sizes! The full range of products will be gradually launched, you can send inquiries to our sales, we can produce as your need. Welcome to visit our factory.
Question 3: What kind of Solar Cells do you have?
Answer 3:Mono solar cell, such as 158.75*158.75mm, 166*166mm, 182*182mm, 210*210mm, Poly solar cell 156.75*156.75mm.
Question 4 What is the lead time?
Answer 4:Normally 15 working days after advance payment.
Question 5: What is your monthly capacity?
Answer 5:Monthly capacity is about 60MW.
Question 6:What is the warranty period, how many years?
Answer 6: 12years product warranty, 25years 80% power output warranty for monofacial solar panel, 30years 80% power output warranty for bifacial solar panel.
Question 7: How is your technical support?
Answer 7: We provide lifetime online support through Whatsapp/ Skype/ Wechat/ Email. Any problem after delivery, we will offer you video call anytime, our engineer will also go to oversea help our customers if necessary.
Question 8:How to become your agent?
Answer 8:Contact us through made in China/email, we can talk details to confirm.
Question 9: Is sample available and free?
Answer 9:Sample will charge cost, but the cost will be refund after bulk order.
Question 10 What control measures do you have in terms of module product quality?
Answer 10: SunMaster's three-dimensional capacity layout can guarantee the traceability of each manufacturing link of modules, and the highly automated production line together with the base quality, the headquarters quality and the marketing-end manufacturing supervision quality can guarantee the module quality. It selects module materials according to its high standard, and requires that new materials must be subject to extended qualification and reliability tests before being incorporated. Therefore, the quality of SunMaster modules is excellent in the evaluations by third-party labs like RETC and PVEL.
- Similar Products
$65000.00
1 Piece (MOQ)
Cut Solar Cell Strings Soldering machine Tabber Stringer
Wuhan Ooitech Trading Co., Ltd.
$0.25
100 Pieces (MOQ)
180 Watt 12 Volt Mono Solar Panel in Pakistan
Zhejiang Sunpro Power Technology Co., Ltd.