18W QC 3.0 Fast Charging Adapter Smart Travel USB Wall Phone Charger Us EU Au Version

Price $2.50 Compare
Min Order 500 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 320 people viewed
Quantity
+-
 

Dongguan ZhaoDa Electronics Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 7 years
Profile Certified by SGS/BV
UCHR-C003
iPhone
Portable
Electric
With Quick Charging Function
<4 Feet
With Over-Current Protection
Without Display
White and Black
For USA/Canada
Customized
Short Circuit Protection, Ovp, Otp, Olp, Ocp,
UL/FCC/CE/RoHS
5V 3A.9V/2A
PC Fireproof Material
18W
UminSin
Inner OPP Bag + Master Carton
36.5g / piece
Dongguan China
8504401990
Product Description
18W  QC 3.0 Fast Charging Adapter Smart Travel USB Wall Phone Charger US EU AU Version







Product description : 
 
Product name:
US version QC3.0 fast charging  single port USB charger 
Color:
Black/white
   Size:
63x34.5x23(mm)
Material:
   PC Fireproof Material
Output:
5V/3A .9V/2A 
Certificate:
UL/FCC /ROHS/CE 
Warranty:
24 months
Shipping way:
TNT,DHL,UPS,FEDEX or as your inquire
Delivery time:
1-3 days for sample order; 6-10 days for official order(within 2000pcs); 12-20 days on official order for OEM order
Sample:
Our company offers samples for quality test or other business purpose. But we kindly ask you to pay for freight cost.


 

Q1 : Are you a Factory or trading company?

Answer : We are a factory in Dongguan , Guangdong Province. 


Q2 : Do you offer the samples for testing?

Answer : Yes, No more than three samples are free, but the express delivery fee needs to be paid by you.


Q3 : What's your MOQ?

Answer : We have no MOQ,2000pcs if OEM order.


Q4 : OEM and ODM are available?

Answer : Yes, we accept customized products.


Q5 : What is our warranty service?

Answer : For all products we sell have 24 months warranty.


Q6 : Do you have any certifications for your products?

Answer : Yes,we have UL, FCC, CE, RoHS, KC, TUV GS, PSE, CCC certifications.


Q7 : What's your payment item?

Answer : Our standard payment is T/T in advance, Paypal and Westerm Union.

 



Welcome to visit our company !
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$1.52 2000 Pieces(MOQ)

3 in 1 66W 6A Fast Charging Type C Cable 3A USB Micro Cable for Xiaomi Redmi Huawei Honor Phone Charger Car Charger Cable

Dongguan ZhaoDa Electronics Co., Ltd.
$4.92 3000 Pieces(MOQ)

New Dual Type C Foldable Charger for iPhone Adapter 35W USB C Quick Universal UK Us EU Plug for Phone Wall Charger QC 35W

Dongguan ZhaoDa Electronics Co., Ltd.
$2.27 2000 Pieces(MOQ)

3 in 1 Zinc Alloy Flat USB Charging Cable Mobile Phone Accessories for iPhone Android and Type-C

Dongguan ZhaoDa Electronics Co., Ltd.
$3.15 1000 Pieces(MOQ)

Best Seller Multi Chargers Factory Magnetic Wireless Phone 3 in 1 Wireless Charger for iPhone12/13 Series Switch Charger

Dongguan ZhaoDa Electronics Co., Ltd.
$8.00 1 Piece(MOQ)

3 in 1 Wireless Phone Charger Wireless Charging

Yuyao Jiahao Plastic Industry Co., Ltd.
$4.53 20 Pieces(MOQ)

Mobile Phone 15W Wireless Magsafe Charger for iPhone 12 13 14 15 16 PRO Max USB-C

Dongguan Yuer Technology Co., Ltd
$5.50 50 Pieces(MOQ)

OEM EU Type C Pd Power Adapter Phone Charger for iPhone 18W 20W Apple 11/12/13/14/X/PRO Max with Charging Cable

Shenzhen Yaou Electronic Co.,Ltd
$16.30 1000 Pieces(MOQ)

Mobile Phone Charger Magnetic Wireless Charger 15W for Earbuds iWatch

Shenzhen Gaiying Industry Co., Ltd.
$2.38 200 Pieces(MOQ)

Super Fast Wall Charger for iPhone Samsung Huawei Xiaomi Pd 20W QC3.0 20W USB Mobile Charger USB Phone Charger USB Battery Charger Mobile Phone Accessories

Shenzhen Apphone Electronic Co., Ltd.
Negotiable 1000 Pieces(MOQ)

65W Pd+QC Charger Fast Charger Multi-Bit Charger Multi-Style Charger Solid Color Power Adapter

Guangzhou Fuyeung Electronics Co., Ltd