3/4" 2" 4" 8" Inch 25 50 63mm Water Manufacturers Price PVC Compact True Union PVC Ball Valve

Price $90.00 Compare
Min Order 1 Piece
Availability In Stock
Shipping From Zhejiang, China
Popularity 381 people viewed
Quantity
+-
 

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 3 years
Profile Certified by SGS/BV
Oil
PVC, Stainless Steel
Socket, Thread
Manual
150lb/Pn16-Pn40, PN1.0-32.0MPa
Flange, Straight Through Type
Flexible Ball Valve, Floating Ball Valve
Flexible Ball Valve, Floating Ball Valve
Ball Valve, Other
Normal Temperature
Normal Standard
Industrial Usage, Water Industrial Usage, Household Usage
DN15 to DN100
2-Way 3-Way
True Union
Handle or High Platform
Hearken
Carton Box
China
Product Description

Description
DN 1/2" - 2"

Dimensions
SizeDdHhLL1TECM
ThreadSocket
1/2"50.5 12.8 35.5 16.0 22.5 120.0 66.0 9×985.5ISO52111
F03
3/4"62.5 19.0 43.7 18.0 25.0 133.0 72.0 9×985.5ISO52111
F03
1"69.0 24.5 49.6 22.0 27.5 150.0 80.0 9×985.5ISO52111
F03
1-1/4"82.5 30.0 56.5 25.0 31.0 165.0 90.0 11×11116.5ISO52111
F04
1-1/2"99.0 38.0 64.5 27.0 34.5 178.0 94.0 11×11116.5ISO52111
F05
2"122.5 49.0 76.5 31.0 39.0 205.0 113.0 11×11136.5ISO52111
F05
DN65-2-1/2" to DN100-4"
Dimensions
SizeDdHhLL1TECMH1
ThreadSocket
2-1/2"150.0 64.0 90.0 38.0 44.5 234.0 120.6 14×1416Φ 8.5ISO52111
F07
36
3"178.2 79.0 110.0 43.0 49.0 259.0 138.5 14×1419Φ 8.5ISO52111
F07
36
4"218.5 99.0 124.0 57.0 63.5 311.0 163.5 14×1419Φ 8.5ISO52111
F07
36


 




1. 
Question:What is your main products?
  Answer:Our main products are Pneumatic Actuators, Electric Actuators, Actuated Valves And Valve actuators Accessories..
 
2. Question:Are you a trader or manufacturer ?
  Answer: We are the pneumatic actuators and electric actuators manufacturer , we have ability to do the customization products with experienced team, And we have own factory and production line.
 
3. Question:How do your make the quality guarantee for actuators?
  Answer:We have our own quality control system for incoming and outgoing of the materials, every product will be under controlled and tested before delivery to our customer , and we also provide 18 months guarantee ,beside we provide technical supporting .

4.  Question:When can I receive the Price of valve actuators ?
   Answer:We will give the Quotation Within 24 hours after we get your inquiry .Or Your can call or message us if it's quite urgently.
 
5. Question:How to order our pneumatic actuators and electric actuators ?
  Answer:Please send us your inquiry by Email, whatsapp, wechat etc. we need to know the following informations before giving the formal Quotation.
1) Product information in details, Quantity, Other requirements
2) Delivery time required
 
6. Question:How can I get a sample to check your quality?
  Answer:Contact with our sales expert to arrange the sample delivery. Please send us the details of the sample before placing the order.
 
7. Question:Shall we pay the sample cost and transportation cost ?
  Answer:We will provide the sample by free of charge. Your will bear the freight cost.
 
8. Question:How long to prepare the sample ?
  Answer:Most of our products are under regular production and some of them we keep in stocks.
 
9. Question:How to delivery the sample to our place?
  Answer:Your can provide your forwarders contacts if any, or we will arrange it for you.
 
10. Question:What about the delivery date if we place the formal order ?
  Answer:Usually it takes 15~20days on the production .We know that on-time delivery is very crucial to our customers to meet dead-lines.
We monitor and expedite our supply chain to ensure that we delivery our products to our customers on-time all the time.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$10.00 1 Piece(MOQ)

Apl310n Limit Switch Box Apl-310 Position Indicator Ytc Positioner Signal Feedback Indicator Apl310

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$200.00 1 Piece(MOQ)

Hot Sale Vfs V1fs Cement V2fs Dust Butterfly Valve Swivel Actuators Pneumatic Powder Butterfly Valve for Cement Silo

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$90.00 1 Piece(MOQ)

3/4" 2" 4" 8" Inch 25 50 63mm Water Manufacturers Price PVC Compact True Union PVC Ball Valve

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$95.00 1 Piece(MOQ)

3 Piece 3PC Ball Valve DN10 DN25 CF8 304 316 Stainless Steel Thread Ball Valve Handle Manual Override

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$1.30 500 Pieces(MOQ)

Manufacturer Wholesale High Quality Manual Brass Ball Valve for Water System

Yuhuan Jingyilai Valve Co., Ltd.
$1.00 1 Piece(MOQ)

Bstv SMS 3A Sanitary Stainless Steel 304 Manual 3 Way Ball Valves

Wenzhou Best Valve & Pipe Fitting Co.,Ltd
$71.00 1 Set(MOQ)

DN15-DN200 Electric Stainless Steel Threaded Ball Valve

Jiangsu Shoulong Valve Co., Ltd.
Negotiable 3000 Pieces(MOQ)

Thermostatic Mixing Valve Automatic Adjustment Control Temperature Faucet Pipe Tee Connection Brass Mixing Valve 1/2” 3/4”

Yuhuan Tufei Imp. and Exp. Co., Ltd.
$20000.00 1 Ton(MOQ)

China Factory ASTM Pn10 Pn16 PVC/UPVC/CPVC/HDPE/PPR Plastic Compact Ball Valve

Hefei Lamat Piping Co., Ltd.
$100.00 10 Pieces(MOQ)

High-Quality Fully Welded Ball Valve - Full Bore/Reduced Bore with Handle/Turbine in Ss/CS. Plus Heating Ball Valve and Gas Ball Valve for Optimal Performance.

Zhongxin Valve Co., Ltd.