7HP Gasoline Engine Multifunctional Reaper for Harvesting Rice, Wheat, Oat, Alfalfa etc.

Price $800.00 Compare
Min Order 3 Sets
Availability In Stock
Shipping From Shandong, China
Popularity 510 people viewed
Quantity
+-
 

Shandong Grander Equipment Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 9 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Shandong, China
  • Angelina (Ms.)  
    Sales Manager
GRP120
Avaliable
Portable Harvester
Cotton, Rice, Corn, Soybean, Tubers, Straw
Gasoline
Cutting
Vee belt
Soft Shaft
Hand
CE
as Request
New
Agriculture, Livestock, Aquaculture
2years
170f
1-1.5m
Multifunctional
150kgs
500-10
Wheat,Rice,Oat,Alfalfa
GRANDER
Wooden Carton
1.47*1.1*0.65
China
8433300000
Product Description
 

                                      multifunctional rice,wheat,oat,alfalfa harvest reaper 

1.This machine is mainly applicable for harvesting wheat, rice,beans,sorghum, reeds,soybean,alfalfa,barley,oats,chili buckwheat, etc.. It also can be used to cut all kinds of forage grass. 2.It can be worked in small piece of field, mountain land and hills, etc. 3.The wheat reaper machine is simple structure, strong ability to rake, durable, easy to operate and maintenance. Small volume,light weight, low consumption, good performance, strong adaptability and etc. 4.What's more, it is high quality and reasonable price, which could met the requirements of intensive cultivation. 5.It is used for reaping wheat or rice that is between 0.5- 1.2meters high. Reaping width : 1 meter. Reaper is a machinery for felling crops straw, then paving it neatly on the stubble, so that easy for the drying of crops, the operation is simple and comfortable, easy to work on a large area for a long time. 6.The first domestic shaft and whole aluminum transmission system; lightest weight, easy to carry and operate, suitable for different terrain and slope; Low fuel consumption. 7.Cutter height from the ground can be adjusted according to the need. According to dry land or paddy field respectively equipped with rubber wheel or iron wheel; The operation convenience, suitable for all kinds of people; After fine-tuning, it can be used to harvest many kinds of each phase height of crops.
 
Model
4G120 Reaper with Vertical knife
Cutting Width(mm)
 1000
Mini Cutting Height(mm)
50
Placing Type
Sidewise & Banded Placed
Productivity(m^2/hour)
1930~2470
Power
6hp diesel engine/9hp gasoline engine
Overall Dimension
147*113*65cm
N.W/G.K(GKS)
245/290
Container Load(PCS)
24pcs(20FT)
64pcs(40HQ)







 

Question 1: Which ports do you usually ship at?

Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.

Question2:What is your mode of transportation?

Answer: A: Express, air and sea.

Question 3: Can I print my company logo on the machine?

Answer: Yes, sure.

Question 4: Can you customize the machine for me ?

 Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.

Question 5: What shall we do if breakdown occurs?

Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.

Question 6:What are your terms of payment?

Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay,  Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.

Question 7:How long is the shelf life of the product

Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.

Question 8:What's the minimum quantity of an order?

Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.








 
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$990.00 5 Sets(MOQ)

Tractors Mini 4X4 Kubota Walking Tractor

Shandong Grander Equipment Co., Ltd.
$265.00 5 Sets(MOQ)

Hot Selling 7HP, 9HP Petrol Gasoline Power Tiller

Shandong Grander Equipment Co., Ltd.
$3400.00 1 Piece(MOQ)

Cheap Price 25HP 4WD Tractor Farm Tractor with

Shandong Grander Equipment Co., Ltd.
$950.00 10 Sets(MOQ)

22HP Hand Tractor Farm Machinery Small Multipurpose Farming Mini Walking Tractor

Shandong Grander Equipment Co., Ltd.
$15430.00 1 Piece(MOQ)

Tractor Type Olive Shaker/Cherry Harvester/Plum Date Shaking Havesting Machine Vibration Machine

Zhengzhou Benfu Industrial Co., Ltd.
$15430.00 1 Piece(MOQ)

Tractor Trailer Convenient Olive 4zg-25 Tree Shaker Speciafied for Olive Planting Apricot Apple Cherry Harvesting Machine

Zhengzhou Benfu Industrial Co., Ltd.
$15430.00 1 Piece(MOQ)

Vibration Tractor Trailer Convenient Olive 4zg-25 Tree Shaker Used for Date Plum Olive

Zhengzhou Benfu Industrial Co., Ltd.
$70.00 500 Pieces(MOQ)

Tea Picking Machine Harvester Auto Green Machine

Qingdao Bingxing Intelligent Technology Co., Ltd.
$47.00 500 Pieces(MOQ)

High-Tech Tea Harvester Trimmer Tea Plucking Machine with 24V 12ah

Qingdao Bingxing Intelligent Technology Co., Ltd.
$49700.00 1 Piece(MOQ)

Forage Harvester with Dual Cutting Heads for Increased Harvesting Speed

Shandong Senrui Agricultural and Animal Husbandry Equipment Co., Ltd