Aluminum Metal CNC Machining Parts for Household and Commercial Air Conditioning Radiators

Price $32.90 Compare
Min Order 200 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 308 people viewed
Quantity
+-
 

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd

VIP   Audited Supplier 2 years
Profile Certified by SGS/BV
AH-32
Yes
3 Years
New
RoHS, GS, ISO9001
GB
Customized
Aluminum
Metal Straightening Machinery, Metal Processing Machinery Parts, Metal Engraving Machinery, Metal Casting Machinery, Laser Equipment
Customized
Customized
3,4,5 Axis CNC Machining,CNC Milling,CNC Turning,L
Anodizing,Painting,Powder Coating,Electrophoresis,
±0.01mm
Dxf, Dwg,CAD,GS,,Step,Sld
EPE Foam,Foam, Carton, Wooden Case,Packing Strap
Available. Our Engineer Can Check and Discuss Your
Round, Square, Flat, or Customized
3-5 Working Days
22-30 Days
50
50000pieces/Month
ISO9001,ISO14001,SGS
Express,Air,Train,Truck,Ocean for Choice Per Custo
OEM
Pearl Film Packing, Packing Tray
AL 6063/6061/6005/6060 T5/T6
Guangdong, China
7616999000
Product Description

The heat sink for aluminum alloy customization shall provide a new quotation based on the customized conditions provided by the user for accuracy.
How do heat sinks work? copper heat sinks is an efficient heat dissipation management solution manufactured using advanced extrusion technology. The copper heat sink has the following significant features:
best materials for heat sinks,
copper heat sink can effectively improve the heat dissipation efficiency of computer, enhance the safety and performance stability of the wine storage cabinet.
Diversified design of aluminum customized radiator manufacturers: We provide various shapes and sizes of copper heat sink, which can be customized according to your specific needs to adapt to different wine cabinets and application scenarios.

Product Parameters
size270*38*42Heat conduction>201 W/m.K
weight318gAluminum content>99.8%
colourNaturalTooth thickness2mm
Company Profile
Question1: Are you a heat sink manufacturer?
Answer   1: Yes, we are a factory in China specializing in the production of aluminum (copper) heat sinks.

Question2: How to obtain an accurate quotation?
Answer  2: Just send us an inquiry or email, along with your drawings (PDF, 3D, 2D) and material specifications and quantities. We will reply to your quotation as soon as possible.

Question3: How can I get a quotation if we don't have drawings?
Answer  3: We welcome your samples, pictures, or detailed draft dimensions for accurate quoting.

Question4: Can we receive samples before mass production?
Answer  4: Absolutely, we can provide samples for quality testing before proceeding with your order.

Question5: What is the expected delivery date?
Answer  5: Usually, manufacturing samples takes 1-2 weeks, while mass production takes 3-4 weeks.

Question6: Can you solve the problem of materials and surface treatment?
Answer  6: We offer tailored solutions based on your product requirements to guide you through the process.

Question7: Can your product provide after-sales service?
Answer  7: Sure, we can provide samples for quality verification before placing an order to meet industry standards. If the goods                      do not meet your requirements, we will provide a solution to ensure your satisfaction.


Packaging & Shipping

  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$13.90 200 Pieces(MOQ)

Aluminum Parts Best Heat Sink for Red Wine Storage Chiller Fridge Cabinet Radiator Tank

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd
$75.00 50 Pieces(MOQ)

Quality Assurance Industrial Aluminum Shell Radiator

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd
$0.83 200 Pieces(MOQ)

CNC Machining Precision Metal Parts Heat Sinks Sunflower Aluminum Alloy LED Spotlight Light Heatsink

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd
$25.00 100 Pieces(MOQ)

Aluminum Alloy Customized Agricultural Uav Accessories Drone Shell Heat Dissipation Shell

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd
$500.00 1 Piece(MOQ)

Quality Alloy Spare Components for Reliable Machinery Operations

Dongguan Jiechen Precision Hardware Manufacturing Co., Ltd.
$10.00 2000 Pieces(MOQ)

Stainless Steel Environmental Protection Equipment Parts, Turning Milling CNC Machining Parts

Zhengzhou Shuanglian Metal Products Co., Ltd.
$275.00 100 Pieces(MOQ)

Fwincnc Replacement 229479 Standard Leads 229477 229478 229480 Maxpro200 22m/75'

JINAN ALLWIN CNC MACHINERY CO., LTD
$58.90 100 Square Meters(MOQ)

Stainless Steel Wire Welded Wedge V-Shaped Wire Screen Parabolic Screen Bending Plate

Anping County Tuojiang Wire Mesh Products Co., Ltd.
$45.00 1 Piece(MOQ)

Sclcr Set Indexable Turning Tools Set Boring Bar Turning Tools Lathe Tools

Changsha Cutoutil Hardware Tools Co., Ltd.
$5.00 100 Pieces(MOQ)

High Precision Custom CNC Turning Parts Aluminum Stainless Steel Metal Milling Machining

Suzhou Sumirui Precision Machinery Co., Ltd