Application of Solar Panel for Home Electricity Kit Plate Price 280watt 450W 580W 750W Solar Panel Price Pakistan

Price $0.21 Compare
Min Order 100 watts
Availability In Stock
Shipping From Zhejiang, China
Popularity 315 people viewed
Quantity
+-
 

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 19 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Zhejiang, China
  • Catherine Ye (Ms.)  
    Manager
SM 360~405W
Y
25 Years
72 (6 * 12)
New
EST, ISO, CB, CE
Monocrystalline Silicon
sunmaster
Carton and Pallet
1956x992x35mm
China Zhejiang
8541400000
Product Description

Maximum Power (Pmax)300W305W310W315W320W325W330W335W340W
Open Circuit Current (Voc)39.6V39.8V40.0V42.2V42.4V42.6V42.8V43V43.2V
Short Circuit Current (lsc)9.70A9.79A9.88A9.97A10.06A10.15A10.24A10.33A10.42A
Voltage at Maximum Power (Vmp)32.4V32.6V32.8V33.0V33.2V33.4V33.6V33.8V34V
Current at Maximum Power (Imp)9.26A9.36A9.46A9.55A9.64A9.73A9.82A9.91A10A
Module Efficiency(%)18.4418.7519.0519.3619.6719.9820.2920.620.9
Operating Temperature           -40°C to +85°C  
Maximum System Voltage    1000V DC / 1500V DC   
Fire Resistance Rating    Type 1(in accordance with UL 1703)/Class C(IEC 61730)   
Maximum Series Fuse Rating    15A   
STC lrradiance 1000W/m², Cell temperature 25°C, AM1 5; Tolerance of Pmax 3%; Measurement Tolerance 3%

Question 1: Why Choose SunMaster?
Answer 1: a) Quick Reply: We will reply your inquiry within 24 hours.
                b) Factory: We have our factory. We will provide you better price with fair quality.
Question 2: .Can't find your solar panels at the store?
Answer 2. We have All the Sizes! The full range of products will be gradually launched, you can send inquiries to our sales, we can produce as your need. Welcome to visit our factory.

Question 3: What kind of Solar Cells do you  have?
Answer 3:Mono solar cell, such as 158.75*158.75mm, 166*166mm, 182*182mm, 210*210mm, Poly solar cell 156.75*156.75mm.

Question 4 What is the lead time?
Answer 4:Normally 15 working days after advance payment.

Question 5: What is your monthly capacity?
Answer 5:Monthly capacity is about 60MW.

Question 6:What is the warranty period, how many years?
Answer 6: 12years product warranty, 25years 80% power output warranty for monofacial solar panel, 30years 80% power output warranty for bifacial solar panel.

Question 7: How is your technical support?
Answer 7: We provide lifetime online support through Whatsapp/ Skype/ Wechat/ Email. Any problem after delivery, we will offer you video call anytime, our engineer will also go to oversea help our customers if necessary.

Question 8:How to become your agent?
Answer 8:Contact us through made in China/email, we can talk details to confirm.

Question 9: Is sample available and free?
Answer 9:Sample will charge cost, but the cost will be refund after bulk order.


Question 10 What control measures do you have in terms of module product quality?
Answer 10: SunMaster's three-dimensional capacity layout can guarantee the traceability of each manufacturing link of modules, and the highly automated production line together with the base quality, the headquarters quality and the marketing-end manufacturing supervision quality can guarantee the module quality. It selects module materials according to its high standard, and requires that new materials must be subject to extended qualification and reliability tests before being incorporated. Therefore, the quality of SunMaster modules is excellent in the evaluations by third-party labs like RETC and PVEL.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$3500.00 1 Set(MOQ)

Electric Power Generator 25MW 25kw 3 Phase off Grid Solar Power

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.
$35.00 1 Piece(MOQ)

Solar Camera Street Light Lampara Solar De with CCTV WiFi Camera 4G

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.
$0.21 100 watts(MOQ)

Home Use Best Chinese Solar Panels Price 700watt 720W 3000kw for Home Electricity Panel Solar 750W

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.
$3500.00 1 Set(MOQ)

10kw on Grid Solar Power Solar Energy Systems

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.
$0.12 17000 watt(MOQ)

Ja Solar Panels Jam72D40-570-595/MB 595W N-Type Bifacial Double Glass High Efficiency Bificial Solars PARA Casa De Camp

Anhui Technology Import and Export Co.,Ltd
$0.12 17000 watt(MOQ)

Jinko 625W 630W 635W 640W 645W 650W Tiger Neo N-Type Mono PV Power Half Cell Solar Panels Module 650 Watt Perc

Anhui Technology Import and Export Co.,Ltd
$0.12 17000 watt(MOQ)

Trina Solar Panels Vertex N-Type 700 Watt I-Topcon Monofacial Monocrystalline PV Module

Anhui Technology Import and Export Co.,Ltd
$0.55 3100 watt(MOQ)

BIPV Solar Roof Tile 100W 110W 130W 140W N-Type Hjt Silicon Double Glasses Solar PV Tiles for Villa Roof Building

Anhui Technology Import and Export Co.,Ltd
$0.12 17000 watt(MOQ)

Best Price Jinko Tiger Neo N-Type Solar Panel 585W Topcon Bifacial Solar Panel 600W 590W 580W 575W Jinko Solar Panel

Anhui Technology Import and Export Co.,Ltd
$0.13 17000 watt(MOQ)

Longi Hi-Mo X6 Lr5-72hth 585W Stock Europe Warehouse PV Panels 570W Solar Power Modules 580W Fotovoltaic Panel

Anhui Technology Import and Export Co.,Ltd