China Supplier DN100 DN150 Stainless Steel Motorize Butterfly Valves/Electric Actuator Wafer Butterfly Valve

Price $200.00 Compare
Min Order 1 Piece
Availability In Stock
Shipping From Zhejiang, China
Popularity 448 people viewed
Quantity
+-
 

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 3 years
Profile Certified by SGS/BV
Oil
Electric
Wafer
Centre Sealing
Force Sealed
Extended
Low Pressure (Pn<1.6mpa)
Normal Temperature (-40°C<T<120°C)
Soft Sealed
Casting
Normal Standard
Industrial Usage, Water Industrial Usage, Household Usage
ISO, CE, Atex, IP67 Waterproof, IP68 Waterproof
AC220V
Electric Power
Ordinary Temperature
Alloy
ISO5211 Connection
OEM, ODM, Obm
Quarter Turn Electric Actuator
IP67
on off. Modulating 4~20mA
-30~+70 Degree
DN50 to DN1200
Water, Oil, Gas, Powder
Pn6 / Pn10 / Pn16
Hearken
Foam and Carton Box
China
Product Description


Electric wafer type butterfly valve, standard on/off control, 4-20mA or 0-10VDC modulating control is available, cast iron or ductile iron body construction, optional 304 or 316 stainless steel, 220VAC voltage, minimum 2 inch wafer connection, default EPDM seat. PTFE is optional. Widely used for different applications such as HVAC,water treatment and so on for flow control.

 


Technical Parameters

  Operated Type

  Electric Actuator Wafer Type Butterfly Valve * ISO5211 Mount

  Size

  DN50 to DN1200

  Body Material

  Epoxy Coated Cast, Ductile Iron, SS304/SS316, WCB, Aluminium Alloy,

  Disc Material:

  SS304/SS316, Aluminum Bronze, Nylon, Ductile iron

  Seal Material and Work Temperature

  EPDM: -15~85°C  PTFE: -25~150°C  NBR: -15~85°C VITON: -25~200°C

  Connection Standard

  PN10/PN16, ANSI150, DIN16, JIS10K/16K

  Pressure Rating

  PN6 / PN10 / PN16

  Medium

  Water, Oil, Gas, Powder

  Actuator Model

  HEA Series On off Quarter Turn Electric Actuator 

 

Model

Wafer

Butterfly

Valve

Size

Max

Output

Torque

(N.m)

Operating

Time

90°(Sec.)

Drive Shaft (mm)

Motor
(W)

Single-phsae

rated

current(A)

220VAC
/24VDC

Weight
(kg)

Flange
Size

220VAC
/24VDC

Square

Deep

Round

Deep

HEA003

DN25~DN32

30N.m

10

9X9

13.5

Ø12.6

26

8

0.15

2.1

F03/F05

11X11

15.5

HEA005

DN40~DN65

50N.m

30/15

11X11

15.5

Ø12.6

26

10

0.25/2.2

3.6

F05/F07

14X14

18

HEA008

DN80

80N.m

30/15

11X11

15.5

Ø15.78

26

10

0.25/2.2

3.6

F05/F07

14X14

18

HEA010

DN100

100N.m

30/15

14X14

18

Ø15.78

28

15

0.35/3.5

4.6

F05/F07

17X17

22.5

Ø18.95

HEA015

DN125~DN150

150N.m

30/15

14X14

18

Ø18.95

28

15

0.37/3.5

4.6

F05/F07

17X17

22.5

HEA020

DN200

200N.m

30/15

22X22

26

Ø22.13

45

45

0.3/7.2

8.9

F07/F10

HEA040

DN200

400N.m

30/15

22X22

26

Ø28.48

45

60

0.33/7.2

8.9

F07/F10

HEA060

DN250

600N.m

30/15

27X27

32.5

Ø31.65

45

90

0.33/7.2

9.3

F07/F10

HEA080

DN300

800N.m

40/20

27X27

32.5

Ø31.65

45

180

0.47/11

14.3

F10/F12

HEA100

DN350

1000N.m

40/20

27X27

32.5

Ø31.65

45

180

0.47/11

14.5

F10/F12

HEA200

DN400~DN450

2000N.m

45/22

27X27

32.5

Ø31.65

45

180

1.5/15

14.5

F10/F12






1. 
Question:What is your main products?
  Answer:Our main products are Pneumatic Actuators, Electric Actuators, Actuated Valves And Valve actuators Accessories..
 
2. Question:Are you a trader or manufacturer ?
  Answer: We are the pneumatic actuators and electric actuators manufacturer , we have ability to do the customization products with experienced team, And we have own factory and production line.
 
3. Question:How do your make the quality guarantee for actuators?
  Answer:We have our own quality control system for incoming and outgoing of the materials, every product will be under controlled and tested before delivery to our customer , and we also provide 18 months guarantee ,beside we provide technical supporting .

4.  Question:When can I receive the Price of valve actuators ?
   Answer:We will give the Quotation Within 24 hours after we get your inquiry .Or Your can call or message us if it's quite urgently.
 
5. Question:How to order our pneumatic actuators and electric actuators ?
  Answer:Please send us your inquiry by Email, whatsapp, wechat etc. we need to know the following informations before giving the formal Quotation.
1) Product information in details, Quantity, Other requirements
2) Delivery time required
 
6. Question:How can I get a sample to check your quality?
  Answer:Contact with our sales expert to arrange the sample delivery. Please send us the details of the sample before placing the order.
 
7. Question:Shall we pay the sample cost and transportation cost ?
  Answer:We will provide the sample by free of charge. Your will bear the freight cost.
 
8. Question:How long to prepare the sample ?
  Answer:Most of our products are under regular production and some of them we keep in stocks.
 
9. Question:How to delivery the sample to our place?
  Answer:Your can provide your forwarders contacts if any, or we will arrange it for you.
 
10. Question:What about the delivery date if we place the formal order ?
  Answer:Usually it takes 15~20days on the production .We know that on-time delivery is very crucial to our customers to meet dead-lines.
We monitor and expedite our supply chain to ensure that we delivery our products to our customers on-time all the time.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$55.00 1 Piece(MOQ)

Manual Override Worm Gearbox Hdm De-Clutchable Worm Gear Box

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$90.00 1 Piece(MOQ)

Made in China 3 Way 220V on off Electric Motorized Actuator Ball Valve Water Flow Control Ball Valve

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$90.00 1 Piece(MOQ)

3/4" 2" 4" 8" Inch 25 50 63mm Water Manufacturers Price PVC Compact True Union PVC Ball Valve

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$80.00 1 Piece(MOQ)

Made in China Compact Design Ball Valve Butterfly Valve IP67 Multi-Turn Electric Actuator

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$14.26 1 Piece(MOQ)

Sanitary Stainless Steel SS304/316L/Food/Beverage Equipment/Multi-Position Plastic Handle Clamped/Welded/Thread Butterfly Valve

Wenzhou Nuomeng Technology Co., Ltd.
$100.00 1 Piece(MOQ)

Awwa C504 Class 150 Butterfly Valve Standard Ductile Iron Butterfly Valves

Tianjin Sino-Valve Technology Co., Ltd
$1.00 10 Sets(MOQ)

Stainless Steel High Performance Sanitary Powder Butterfly Valve 304

Qingdao Modern Industrial Co., Ltd.
$100.00 1 Piece(MOQ)

Igh Quality Di Soft Sealed Non-Rising Stem Gate Valve on off Automatic Valves From China

Tianjin Sino-Valve Technology Co., Ltd
$21.50 2 pieces(MOQ)

Jtalv Customization Double/Single Acting Stainless Steel Butterfly Valve with Pneumatic Actuator DN50-600 Flange Butterfly Valve

Zhejiang Jiutai Valve Co., Ltd.
$12.00 1 Piece(MOQ)

UPVC PVC Butterfly Valve by Wafer Type Flange Standard Universal ANSI #150 JIS10K DIN Pn10 DN25 DN32 DN40 DN50 DN65 DN80 DN100 DN125 DN150 DN200 Lever Handle

NINGBO RMI PLASTIC CO., LTD.