Commercial Gas Cooker Vietnam Cast Iron Gas Burner Stove

Price $18.80 Compare
Min Order 500 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 426 people viewed
Quantity
+-
 

Guangdong Cookermore CO., Ltd

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
big household commercial gas stove
Table Gas Cooker
Biogas
Cast Iron
1
Enamel
Manual Ignition
CB, CE, EMC, ETL
Free Spare Parts
Hotel, Commercial, Household
Welcome
Cookermore
Box Packing
420x290x110mm
China
732111000
Product Description

BurnerCast iron burner
IgnitionAuto ignition
Gas type LPG/NG
KnobABS
Heat power(kw)2.5
BoxCarton box / Color box
Package Way5 layer square carton box with foam inside
Panel size340mm*600mm
Packing Size510*330*250mm
Loading Quantity20GP/40HQ:1910/4460pcs

Sample can be prepared in 1 week for your inspection
20'GP/40'HQ goods be prepared in 40days


Our services

* 1%-Spare Parts; Free parts for any breakdown with convincing evidence
* ODM and OEM orders are welcome
* CKD and SKD are available
* One year warranty



Guangdong Cookermore Co.. Ltd founded located in Guangdong China, the home appliances Kingdom.The company with the management idea of "innovating and realizing value insisting on applying The corporation culture to enhance its core competitiveness".constantly introduces the professional talents Within the industry. Meanwhile, Cookermore relies on professional high-end R&D level and mature test Technology among its peers. Let concentrates on the research and development of small home appliances Solutions mainly for induction cooker,range hood and PCBA, and becomes the preferred developer for Small home appliance manufacturers.
 

Production workshop 
 

Punch workshop

In the assembly workshop, different components will be assembled into complete kitchen and bathroom appliances. Each component needs to be installed in the correct position and tested and inspected after assembly. In this way, we can ensure that all kitchen and bathroom appliances can work properly. It should be noted that different models of kitchen and bathroom appliances have different assembly methods, so different models of products need to correspond to different specialized assembly workshops.
 

Assembling workshop

In the assembly workshop, different components will be assembled into complete kitchen and bathroom appliances. Each component needs to be installed in the correct position and tested and inspected after assembly. In this way, we can ensure that all kitchen and bathroom appliances can work properly. It should be noted that different models of kitchen and bathroom appliances have different assembly methods, so different models of products need to correspond to different specialized assembly workshops.
 

Testing room 

The testing room built according to the EN30-1-1 standard features comprehensive in-house inspection capabilities, allowing precise testing of stove emissions, heat load, and thermal efficiency. This ensures our products meet strict quality and safety standards. Our advanced equipment and professional technicians can conduct tests under various conditions, guaranteeing consistent and efficient stove performance. These rigorous tests and quality control measures enable us to provide high-quality stoves with assured performance, earning customer trust and supporting our long-term development and market competitiveness.


1.Can you offer the OEM to us?
Answer: Of course, we welcome you to be our OEM client and we are willing to discuss all the details and requirements with you.

2.When can I get the quotation ?
Answer:We usually quote within 24 hours after we get your inquiry. If you are very urgent to get the price, please call us.

3.What is your main market?
Answer:Our main market is South east Asia,Middle East, South America, Europe, Russia, Africa and Some of regional.

4.How does your company do quality control? 
Answer:Each year we have quality supervision department inspection, and issue inspection reports, each batch of goods will be strictly controlled, the company's internal will have quality regulation, to ensure that every batch of products qualified and best quality.

5.What's your minimum order quantity?
Answer:Our MOQ is 200 pcs one model one size.

6.Do you provide sample?
Answer:Yes.we do provide sample but express cost need to be born by buyer

7.What is the bulk order delivery time?
Answer:Order lead time will be 30~35 working days.

8.How could I make the payment?
Answer:T/T,Western Union,Wechat pay,Alipay,LC,DP and others.

9. I'd like to Mix several models in one container. May I?
Answer:Certainly. We have to point out that you can select Two models in one container (1X20GP),and Three models in one container(1X40HQ).

10.What is your major product?
Answer:Our major products are gas cooker,gas water heater,range hood,induction cooker and its spare parts.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$11.00 100 Pieces(MOQ)

Low Price 21A 31A Cooker Outdoor Portable Cast Iron Gas Stove

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$55.00 50 Pieces(MOQ)

Top Sales Single Burner Electric Induction Kitchenware

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$15.00 500 Pieces(MOQ)

Silicon Hot Stamping Travel Stirrer Electric Gas Cooking Infrared Cooker Cmf-101

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$370.00 1 Piece(MOQ)

Household Kitchen Exhaust Cooking Appliances Coffee Shop Commercial Cooker Range Hood

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$41.00 100 Pieces(MOQ)

Xunda European Style 4 Burners Gas Stove Cooker Gas Kitchen Appliance

Xunda Science & Technology Group Co., Ltd.
$9.50 500 Pieces(MOQ)

Stainless Steel Table Gas Stove Single Burner Cooking Kitchen Appliance

Foshan Zhanbang Accurate Parts Co., Ltd
$4.00 500 Pieces(MOQ)

Oven Fan Motor AC 100-240V/Shaded Pole Asynchronous Motor

Shengzhou Thigo Motor Factory
$30.00 1 pieces(MOQ)

SSM Rocket Stove Clean Firewood Improved Cook Stoves for The Carbon Projects

Shengzhou City Huimei International Trade Co., Ltd.
$5.80 1000 Pieces(MOQ)

China Burner for Gas Stove Spare Parts

Zhongshan Heart to Heart Electrical Appliance Co., Ltd.
$50.00 276 Pieces(MOQ)

Xunda Free Standing Gas Oven Range Cooker Gas Stove with Oven 4 Burners Gas Cooker

Xunda Science & Technology Group Co., Ltd.