Dglz1-100~4000 Series Change Over Switch Load Isolation Switch Dglz1-160

Price $30.50 Compare
Min Order 100 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Zhejiang, China
Popularity 443 people viewed
Quantity
+-
 

Donghua Electric Stock Co., Ltd. of Zhejiang

VIP   Audited Supplier 19 years
Profile Certified by SGS/BV
DGLZ1-160
Low-voltage
Indoor Low-Voltage
Manual
Grounding
Vertical Rotary Type
Three or Four
Single Ground
Three or Four
Dglz1-125~4000A
Manual
IEC,GB
Dhecn
DHECN
1PCS/CTN
IEC, GB, CE, CCC, UL, KC, ROHS, ISO
China
8536500000
Product Description
Donghua Electric Stock Co., Ltd. Of Zhejiang is a diversified technology company-serving customers and communities with correct, perfect products and services on switching power supply field and electrical equipment field. We provide you a world-class quality product and provide you professional product solution. 100% product guarantee, correct products, any question and require is welcome and thanks.
About the specification, please visit our official website



1.Question: Are you a manufacturer or trading company ? 
Answer: We are a specical manufacturer with import & export license, which established in 1998, it is a professional manufacturer in designing, producing and selling isolation switch, switching power supply, current transformer, voltage transformer, and other electrical products.


2. Question :  Why choose us and trust us 
Answer :  Good product, good price, and good service.

Company spirit: Practical innovation, sincerity to all
Core values: Customers' praise is the only value we exist.
Management concept: Pursuing excellent quality, creating first-rate services

3. Question : Where is your factory located ?  How can I visit there ?   
Answer: With an ISO90001 certified factory located in Yueqing city, Zhejiang Province, P.R.OF China. It takes about 4 hours from SHANGHAI by high-speed rail and 45 minute by air.

It is very pleasure for all to visit us. 
 
4. Question :  Can you do OEM ? 
Answer: Yes, we have the ability to do OEM /ODM to meet your requirements. 


5. Question : What is the payment terms?
Answer: In general T/T, L/C, Paypal or others we can discuss.

6. Question :How about the delivery time?
Answer: Usually, if have enough in warehouse, the delivery time is within 3 working days.
      If need produce, the lead time is about 10-20 working days according to quantity of the order.

7. Question : How about the shipping method?
 Answer: For sample or small order, deliver by International express, such as DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS and so on.
For large order, deliver by sea or by air according to buyers shipping instructions.



  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$2.30 100 Pieces(MOQ)

Bh-0.66 Msq-0.66-30I Current Transformer 150/5A Accuracy Class 0.5

Donghua Electric Stock Co., Ltd. of Zhejiang
$30.50 100 Pieces(MOQ)

Dglz1-100~4000 Series Change Over Switch Load Isolation Switch Dglz1-160

Donghua Electric Stock Co., Ltd. of Zhejiang
$20.10 100 Pieces(MOQ)

400A 3p Knife Switch Disconnctor HD11g-400-38, Rated Operating Voltage AC380

Donghua Electric Stock Co., Ltd. of Zhejiang
$120.00 1 Piece(MOQ)

Jdzx10-10 Indoor 10kv Voltage Transformer PT 10√ 3/0.1√ 3/0.1/3, Potential Transformer OEM Available

Donghua Electric Stock Co., Ltd. of Zhejiang
$235.00 1 Piece(MOQ)

Sf6 Switch Gas Insulated Load Break Switch with Electric Mechanism /Lbs Breaker for Rmu Sm6 RM6 Switchgear Cabinet

Wenzhou Mingzhe Electric Co., Ltd.
$39.50 10 Pieces(MOQ)

125A, 160A, 200A, 250A, 315A, 400A, 500A, 630A Load Break Switch/Changeover Load Switch

Radin Electric Technology Co., Ltd.
$5000.00 5 pieces(MOQ)

Gw23-252D Outdoor AC High Voltage Fuse Switch Disconnector

Xiya Electric Equipment Co., Ltd.
$195.00 10 Pieces(MOQ)

HD11f 63A 2p Single Double Throw Knife Switch Anti-Error Changeover Switch Three-Phase Photovoltaic Grid-Connected Knife Switch

Zhejiang Liubang Electric Appliance Co., Ltd.
$4.20 1 Piece(MOQ)

Premium Ds5-100A 4-Pole Safety Switch for Industrial Applications

Suzhou Future Electrical Appliance Co., Ltd.
$9.80 10 Pieces(MOQ)

Blue Sea 3000 32V 600A Single Circuit on-off Battery Switch

Suzhou Electric Solution Co., Ltd.