High Efficiency Tempered Glass Low Energy Consumption Induction Cooker

Price $16.00 Compare
Min Order 100 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 483 people viewed
Quantity
+-
 

Guangdong Cookermore CO., Ltd

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
DP-55
Countertop
1000-2000W
Touch
Plastic
With Reservation Function
Single
Coil
Black
CE, GS, CB, RoHS, EMC
Polished or Unpolished
Skin Touch or Push Buttom
with Timer Function
200
Carton Box / Color Box
All Is Ok
1 Year
COOKERMORE
Box Packing
295x285mm
China
8516601000
Product Description
 
Product Description

Specification
Item
Induction cooker
After-sales Service Provided
Spare parts
Warranty
1 YEAR
Application
rv, HOTEL, Commercial, HOUSEHOLD
Power Source
Electric
Housing Material
plastic
Certification
CB, ce, CSA, EMC, emf, ETL, GS, LFGB, ROHS, SASO, UL, UR
Power (W)
2000
Voltage (V)
220
Place of Origin
China
Province
Guangdong
Application
Commercial



Guangdong Cookermore Co., Ltd, founded , located in Guangdong,China , the homeappliances kingdom. The company, with the management idea of "innovating and realizing value, insistingon applying the corporation culture to enhance its core competitiveness",constantly introduces the professional talents within the industry. Meanwhile, Cookermore relies on professional high-end R&D level and mature test technology among its peers. lt concentrateson the research and development of small home appliances solutions mainly for induction cooker  range hood and PCBA, and becomes the preferred developer for small homeappliance manufacturers. In addition to the strong R&D strength in development of small home appliancesin the domestic market, our company has extensive experience national standardsand productcertification for the countries, such as Japan, Taiwan, Malaysia,the EU countries, and USA,in terms of product exporting. At the same time,Cookermore has a structure and air ductdesign team to ensure the certificationpassing; And has rich experience for EMC,VDE, CE standards.

1.Product Selection: According to the requirement,we recommend induction cookers for customers.
2.Sample Preparing: After confimed,we will prepare the sample for customers testing.
3.Sample Improvement Feedback: We set up a project team to improve products after received feedback.
4.Sample Modification: Sample is modified point by point till it is approved by customer.
5.Testing Before Sample Shipping Out: When sample is ready,Qa do application check before shipping out.
6.Finalizing Orders: Customer finalized order after improvede sample test is positive.
7.Order Organization Meeting: We have a meeting to discuss orders organization.
8.An Examination: IQC stafgff do strict inspection to every material
9.Before Mass Production: We make pre-production sample which is approved by customer.
10. First QC In Production: QC staff inspects Induction Cookers spare parts quality.
11.Quality Improvement: Every defective spare parts is improved.
12.In Production: We manufacturing product after sample improvement.
13.Final QC: All Induction Cookers are 100% examined in final QC.
14.Packing: After Induction Cooker examination passed,we pack it in gift box.
15.Goods In Warehouse: Goods is stored in warehouse and waits for shipment.

 

OUR CUSTOMER


Packaging & Shipping

 

RFQ

1.Can you offer the OEM to us?
Answer: Of course, we welcome you to be our OEM client and we are willing to discuss all the details and requirements with you.

2. What power range can you choose?
Answer:Induction cooker  power range 1300-2200W. We can adjust according to the customer's needs.

3.What is your main market?
Answer:Our main market is Southeast Asia,Middle East, South America, Europe, Russia, Africa and Some of regional.

4.How does your company do quality control?
Answer:Each year we have quality supervision department inspection, and issue inspection reports, each batch of goods will be strictly controlled, the company's internal will have quality regulation, to ensure that every batch of products qualified and best quality.

5. What are the types of panels for induction cookers?
Answer:We have polished and unpolished crystal plate.

6.Do you provide sample?
Answer:Yes.we do provide sample but express cost need to be born by buyer

7.What is the bulk order delivery time?
Answer:Order lead time will be 30~35 working days.

8.How could I make the payment?
Answer:T/T,Western Union,Wechat pay,Alipay,LC,DP and others.

9. I'd like to Mix several models in one container. May I?
Answer:Certainly. We have to point out that you can select Two models in one container (1X20GP),and Three models in one container(1X40HQ).

10.What is your major product?
Answer:Our major products are gas cooker,gas water heater,range hood,induction cooker and its spare parts.

  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$10.00 5000 Pieces(MOQ)

OEM High Quality 2 Burner Induction Cooktop Stove Hob Kitchen Cooking Double Induction Cooker

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$0.90 1000 Units(MOQ)

Kitchen Regulator Heating Top Equipment Hob Cooker Metal Cook Gas Burner Spare Stove Parts

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$15.20 500 Pieces(MOQ)

Sensor Touch Control Induction Cooker 220V Double Infrared Ceramic Cooktop

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$218.80 100 Pieces(MOQ)

Multi-Model Boiler Thermostat Wall Hung Gas Boiler

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$16.80 1000 Pieces(MOQ)

320*390 Big Plate Aluminium Body Solar Power Induction Cooker with Free Cooking Pan

Zhongshan Longstar Electrical Appliance Co., Ltd.
$50.00 500 Pieces(MOQ)

Portable knob control 2 cooking zone induction cooker with non-stick griddle plate

ZHONGSHAN AI LI PU ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD.
$0.10 1 Piece(MOQ)

Induction Heating PCB /Printed Circuit Board

Shenzhen Xinjiaye Electronics Technology Co., Ltd.
$96.89 100 Pieces(MOQ)

Built in Electric Hob Four Cooking Zone Indutction with Knob

FOSHAN KITCHENSTAR ELECTRICAL APPLIANCES CO., LTD.
$16.80 1000 Pieces(MOQ)

Big Plate with Strong Power 12V/24V DC Household Induction Cooker

Zhongshan Longstar Electrical Appliance Co., Ltd.
$125.00 200 Pieces(MOQ)

Stainless Steel Body 220V 230V 7000W Commercial Induction Cooker 2 Plate Burner 4 Digital Display

Zhongshan Longstar Electrical Appliance Co., Ltd.