High Quality Aluminum Die Casting Key Accessory

Price $5.00 Compare
Min Order 10000 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 466 people viewed
Quantity
+-
 

Lituo Metal Die Casting Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 15 years
Profile Certified by SGS/BV
a212
Hot Chamber Die Casting Machine
Precision Die Casting
Aluminum Alloy
Polishing
Vertical
4
RoHS, ISO 9001:2008
45 Days After Deposit
Lt
30g
Yantin
Lituo
Carton
Cahina
Product Description
Aluminium parts/ Die Casting Parts/die casting mould/aluminum castings/zinc die casting/precision castings/ casting part/

Material: Aluminum alloy or zinc alloy or Brass or steel
Process: Die Casting-- CNC Machine-- Drilling-- Grinding-- Tooling

2) Surface treatment: Follow customer's requirement. (Sandblasting, spray painting, etc. )

3) We can produce all kinds of Aluminum alloy die-casting and zinc die-casting following customer's requirements.

Dongguan lituo Metal Die Casting Co, Ltd is Located in Dongguan, China for 11 years.

Our Main  products are Die Casting Parts & CNC machine parts 

 1.Are you an OEM or ODM factory?
Answer: We are an OEM factory.

2. Do you make die casting molds by yourself or outsourcing?
Answer: We make die casting molds by ourselves.

3. How many die casting machines do you have?
Answer: We have 10 sets of die casting machines, four sets for zinc die castings and six sets for aluminium die castings.


4. What tolerance for your die castings? 
Answer: Our die castings range from miniatures of 10g to 10 kgs; with accuracy to 0.01mm.

5.What material model number for your aluminium die castings?     Answer: The aluminium material we use are usually ADC12, or A380, A360;zinc 3#,5#,8#,etc.

6.What is the lead time for the delivery of goods?                 Answer: usually 25 days after receipt of deposit.

7.What is the port of loading?                         
Answer: Shenzhen.

8. What is the MOQ?                 
Answer:3000pcs

9.What are the advantages of your aluminium  die castings?
Answer: Aluminium die castings are light in weight,low cost,fine surface finish, and our unique coring structure mould designs make production easy and convenient.Many processes can be done perfectly in the one-time casting. 

10. How do you guarantee product quality?
Answer: Our products are 100% inspected before delivery to customers.

11.What devices do you use for inspection? 
Answer:We have the inspection center for measuring and testing.
Each product goes through the processes of sandcasting, CNC,grinding, cleaning,leak testing, X scan.ultrasonic flaw dector,etc., to ensure each product qualified.

12.How do you respond to complaints?
Answer: As soon as we get complaints from customers, our quality team immediately investigates, and find the root reason and solutions, and send the 8D report to customers. 
MaterialADC-12,A380,Alu.6061,6063,zinc 3# etc.
SpecificationAs pern your PDF,CAD,Solide work,Proe drawing or samples
Casting ProcessGravity casting, Sand casting, Die casting,
Casting MaterialAluminum, Aluminum alloy, zinc alloy
Casting Weight550G
Casting StandardISO, ASTM, EN, DIN, JIS, BS, etc.
Casting ToleranceAs drawing or samples
Surface RoughnessRa 1.6um-12.5um
Surface OperationPolishing, Sand Blasting, Plating, Paint, Powder Coating, Anodizing,chrome plated etc.
Heat TreatmentQuenching, Annealing, Aging, etc.
Equipmentsdie casting machines,CNC machining center, Electric Discharge Machines,Electric Discharge Machines,Grinding machine,Computer gong machine,CNC lathe,CNC lathe,drilling machine,punching machine,lapping machine,polishing machine,Three dimensional detector,projector,Electronic Ruler,callipers etc.
Usageelectrical appliances, medical devices, LED lighting, housewares, Telecom, communication,auto & motorcycle,military equipment product industry etc.
IPQCIPQC through the whole machining process, spot inspection for material coming-in, spot inspection for machining process and final inspection based on AQL





  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$2.10 1000 Pieces(MOQ)

High Quality Aluminum Die Casting Auto Parts Wheels

Lituo Metal Die Casting Co., Ltd.
$0.50 100 Pieces(MOQ)

Customized High Precision Aluminum Die Casting for Wheel Hubs

Lituo Metal Die Casting Co., Ltd.
$3.20 1000 Pieces(MOQ)

High Quality OEM Aluminium Die Casting Car Parts

Lituo Metal Die Casting Co., Ltd.
$1.50 3000 Pieces(MOQ)

Aluminum Alloy Die Casting Satin White LED Lamp Holder

Lituo Metal Die Casting Co., Ltd.
$1.45 2000 Pieces(MOQ)

21 Years Experience Factory 800g Osfp Machinery Diecast for Optical Module

Shenzhen Aoli Casting Hardware Products Co., Ltd.
$1.80 1000 Pieces(MOQ)

Customized CNC Machining Zinc Alloy/Zamak 3/Aluminum Die Casting Auto Part

Qingdao ACES Machinery Technology Co., Ltd.
$10.00 500 Pieces(MOQ)

Die Casting Aluminum Lighting Parts

Ningbo Yotch Mechanical Hardware Co., Ltd.
$25.00 1000 Pieces(MOQ)

Premium Aluminum Die-Casting Components for Durable Manufacturing Solutions

Yuyao Liyi Die-Casting Factory
$2.00 1000 Pieces(MOQ)

Custom Hot Chamber Anodized CNC Machining Services Aluminum/Zinc Alloy Parts Investment Die Casting for Auto Engine Parts

Qingdao Gujun Machinery Manufacturing Co., Ltd
$0.50 1 Piece(MOQ)

Custom Zinc Anodes with Bolt on by Zinc Alloy Die Casting

Xiamen Stick Industry Co., Ltd.