Hot Sale High Quality Worm Gear Box Hgb Series Black

Price $40.00 Compare
Min Order 1 Piece
Availability In Stock
Shipping From Zhejiang, China
Popularity 260 people viewed
Quantity
+-
 

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 3 years
Profile Certified by SGS/BV
HDM Series
Motor
Change Drive Direction, Speed Changing
Coaxial
Soft Tooth Surface
Torque Arm Type
Double-Step
Worm Gear Box
Hearken
Foam and Carton Box
China
Product Description

Description

HGB series valve manual device adopts worm gear and worm drive pair.and high performance needle roller bearing is installed at both ends of the worm, with compact structure. At the same time, the requirement of thrust in the process of positive inversion is ensured, Large torque, high mechanical efficiency, small size, easy operation and reliable self locking.
 


Main Product features:

1.Precision casting aluminum alloy box

2.Specifications are optional.

3.Reliable thrust roller bearing

4.High strength steel input shaft with protection.

5.Stroke:0-90°(±5° degrees adjustable)

6.Built in grease to improve service life.

7.Adjustable mechanical limit.

8.Good seal
Connect With Valve
HGB series valve worm gear box and valve connection using flange connection mode, connection flange size conforms to EN ISO 5210 or DIN 3210 requirements, can also be customized according to customer requirements.


 
ModelConnect With Ball ValveConnect With Butterfly Valve
HGB-01DN25-40DN50-100
HGB-02DN50-65DN125-DN150
HGB-03DN80-100DN200-250
HGB-04DN125-150DN300-DN350
1. Question:What is your main products?
   Answer:Our main products are Pneumatic Actuators, Electric Actuators, Actuated Valves And Valve actuators Accessories..
 
2. Question:Are you a trader or manufacturer ?
  Answer: We are the pneumatic actuators and electric actuators manufacturer , we have ability to do the customization products with experienced team, And we have own factory and production line.
 
3. Question:How do your make the quality guarantee for actuators?
   Answer:We have our own quality control system for incoming and outgoing of the materials, every product will be under controlled and tested before delivery to our customer , and we also provide 18 months guarantee ,beside we provide technical supporting .
4.  Question:When can I receive the Price of valve actuators ?
   Answer:We will give the Quotation Within 24 hours after we get your inquiry .Or Your can call or message us if it's quite urgently.
 
5. Question:How to order our pneumatic actuators and electric actuators ?
   Answer:Please send us your inquiry by Email, whatsapp, wechat etc. we need to know the following informations before giving the formal Quotation.
1) Product information in details, Quantity, Other requirements
2) Delivery time required
 
6. Question:How can I get a sample to check your quality?
  Answer:Contact with our sales expert to arrange the sample delivery. Please send us the details of the sample before placing the order.
 
7. Question:Shall we pay the sample cost and transportation cost ?
  Answer:We will provide the sample by free of charge. Your will bear the freight cost.
 
8. Question:How long to prepare the sample ?
  Answer:Most of our products are under regular production and some of them we keep in stocks.
 
9. Question:How to delivery the sample to our place?
  Answer:Your can provide your forwarders contacts if any, or we will arrange it for you.
 
10. Question:What about the delivery date if we place the formal order ?
  Answer:Usually it takes 15~20days on the production .We know that on-time delivery is very crucial to our customers to meet dead-lines.
We monitor and expedite our supply chain to ensure that we delivery our products to our customers on-time all the time.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$50.00 1 Piece(MOQ)

China Modulating on off Motorized Actuator Electric Actuator with Handwheel ISO5211 IP68 Quarter Turn 90 Degree Ball Valve Butterfly Valve Supplier

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$129.00 1 Piece(MOQ)

DN100 DN150 Cast Iron Body Stainless Steel Wafer Type Electric Actuator Butterfly Valve

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$10.00 1 Piece(MOQ)

Manufacturer Valvulas Motorizadas 24V 220V DN50 DN203 Way Brass Ball Electric Motor Mini Motorized Control Valve

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$95.00 1 Piece(MOQ)

China Supplier 304 Stainless Steel Thin Pair Italy Type Wafer Ball Valves

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$76.00 1 Piece(MOQ)

Xhw10 Part-Turn Worm Gearbox

Zhejiang Xburs Measurement & Control Technology Co., Ltd.
$12195.00 1 Piece(MOQ)

High-Performance Korean Di Marine Gearbox for Smooth Sailing Reliable Korean Di Dmt220dl (4.47)

Shandong Top Crown Imp. &Exp. Co. Ltd
$220.00 1 Piece(MOQ)

Nmrv030-150 Worm Reducer Series Reduction Gearbox with Wide Gear Ratios

Zhejiang Gele Transmission Technology Co., Ltd.
$100.00 100 Pieces(MOQ)

World-Class 45 HP Potato Harvester Gearbox-Gt40u

ZHEJIANG GTM HIGH-TECH INTELLIGENT EQUIPMENT CO., LTD.
$4500.00 5 Pieces(MOQ)

B3dm Series High-Performance Hb Series Gearbox Reducer for Industrial Applications

Fujian Xinyi Zeng Electromechanical Equipment Co., Ltd.
$4590.00 1 Piece(MOQ)

Equivalent to Stiebel Pump Drive Reducers Increasers for Sale Available From Stock

Shandong Kuangan Heavy Industry Co., Ltd.