John Crane 58b Single Face Multi Spring Balance Type Mechanical Seal

Price $10.00 Compare
Min Order 5 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Anhui, China
Popularity 485 people viewed
Quantity
+-
 

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 10 years
Profile Certified by SGS/BV
58b
Single End
High Pressure Mechanical Seals
Ultra-High-Speed Mechanical Seal
Temperature Mechanical Seal
Corrosion
Standard
O-Ring Mechanical Seals
Balanced
for Pump, Compressor
ISO9001
for Blower Pump, Diving Pump and Circulating Pump
JR
Carton
as requirement
China
848420090
Product Description

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.

 
High quality Mechanical Seals John Crane type 58B for water pump

 

Temperature
-40ºC to 150ºC, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 17 bar
Speed
Up to 25 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
From 14mm to 100mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304,   SS316


 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, GF Pumps, 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

 
 
Welcome to quote for more details. 




 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: supseals.en.made-in-china.com

  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Cr Mechanical Seal for Water Pump 32mm 38mm 50mm 65mm

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
Negotiable 1 Piece(MOQ)

Flygt Pump Type 3171 4650 4660 5100 Mechanical Seal 45mm

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Cartridge Seals Used Grundf Cr Pump Vertical Pump 12mm/16mm

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

John Crane Mechanical Seals Type 24

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$8.00 5 Pieces(MOQ)

T2 Elastomer Bellow Mechanical Seal Replace John Crane 2, Vulcan A4, AES P04u

Ningbo Xindeng Mechanical Seals Co., Ltd
$5.00 1 Piece(MOQ)

Mechanical Seal for Flygt Pump on Stock

Shanghai Queeny Mechanical Equipment Co., Ltd.
$10.00 1000 Pieces(MOQ)

High Quality Oil Pan Gasket for Automatic Transmisson Jf015e OEM: 31728-35X0a

Guangzhou Chenglong Auto Oil Seal Co., Ltd.
Negotiable 2 sheets(MOQ)

Non-Asbestos Sheets - 100% Asbestos Fiber Free Material

Ningbo Sunwell Sealing Materials Co., Ltd.
$100000.00 1 Piece(MOQ)

Stainless Steel Metal Flexible Expansion Compressible Vacuum Bellow

Taixing Shenganlong Power Machinery Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal Roten Uniten 2

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.