Safety Blood Collection Needle with Pre-Attached Tube Holder 21g 22g

Price $0.10 Compare
Min Order 100000 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Shanghai, China
Popularity 262 people viewed
Quantity
+-
 

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
21G 22G
Surgical Supplies Materials
SUS304
Ethylene Oxide Sterilization
5 Years
Adult
With Logo Printing
Safety Pen Type
Mekon
100PCS/Box 5000PCS/Carton
18G 20G 21G 22G 23G
Shanghai
90183210
Product Description
Product Description

Safety pen type blood collection needle pre attached holder



Product Description

Safety pen type blood collection needle is a new designed safety products, after using, push the safety protector up to lock the needle tip into it, which will avoid hurting nurse or patients effectively.

RFQ

Question 1: What's the MOQ?


Answer: The MOQ for production is 100,000 pcs each size.

Question 2: Do you have any in stock?

Answer: We produce according to client's order.

Question 3: Can we have samples before order?

Answer: Yes, we can provide samples.

Question 4: Do you have any certificate?

Answer: Yes, we have CE, ISO and FDA 510K.

Question 5: What's the package?

Answer: 48pcs/box, 2400pcs/carton

Question 6: Can you make OEM brand?

Answer: Yes, OEM brand is ok
PRODUCT SPECIFICATION
CompanyShanghai Mekon Medical Devices Co.,LTD
Product NameSafety blood collection needle 
TypeDifferent size of needle 
MaterialStainless steel
Size18-23G
PackageSterile packaging
ApplicationMedical
FeatureDisposable
CertificationCE ISO FDA 510K MDSAP
Delivery time20days-60days

Other recently products(click on the picture)





 

Question 1: What sizes can you make?

Answer: We can make sizes from 15G to 17G, with or without safety , Fixed or Rotating type ,please specify if you want other customized length.

Question 2: Do you have any certificate?

Answer: Yes, we have CE, ISO 

Question 3: What will be the package? Sterile single pack or non-sterile in bulk?

Answer: We can supply you both. If sterile single pack, it's 100pcs/box, 2000pcs/carton.

Question 4: Can you supply with wing?

Answer: Yes, we can supply you with removable wing if you need.

Question 5: What's the MOQ?

Answer: The MOQ is 10000 pcs each size.


Company  Information

Shanghai Mekon founded in 1996, as the leading medical device company, we are dedicated to the researching and developing and producing of injection products. Through the ISO 9001 quality system and CE product certification, we will provide secure and efficient products to market.
Mekon products and services include:
Infusion products
Needles:
Insulin pen needles, blood collection needles, spinal needle, dental needle, disposable needle, epidural needle, chiba needle, huber needle, fistula needle, microcannula for fillers, different irrigation needle, blunt needle, biopsy needle, introducer needle, scalp vein set and veterinary needle.
Development of special needles according to customer's drawing and request.
New product design and mold making. Mekon mission:
Mekon is committed to public health needs, by listening to customers' request and services, we can better understand the needs of customers, and this helps us to improve our existing products and develop new products. 


EXHIBITION

  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$2.00 100 Pieces(MOQ)

Fue Hair Transplant Implanters Needle with Hair Loss Treatment

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$0.04 100000 Pieces(MOQ)

Safety Multi-Sample Test Sampling Blood Collection Pen Type Blood Needle with FDA

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$0.10 100000 Pieces(MOQ)

Disposable Blunt Fill Filter Dispensing Lock Needle for CE FDA Mdsap

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$10.00 1000 Pieces(MOQ)

Bone Marrow Biopsy Needle

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$0.07 50000 Pieces(MOQ)

Good Quality Disposable Sputum Cup

Jiangsu Junyue Medical Science and Technology Co., Ltd.
$8.80 1000 Pieces(MOQ)

High Quality Medical ABS First Aid Kit Wall Mounted First Aid Box Workplace Industrial First Aid Case First Aid Box

Hubei Qianjiang Kingphar Medical Material Co., Ltd.
$0.04 90000 Pieces(MOQ)

Blood Collection Tube/Tubo De Recogida De Sangre

Shanghai Medisea Co., Ltd.
$1.00 2000 Pieces(MOQ)

Disposable Sterilized Surgical Cautery Electro Pencil

Yangzhou Easier Way Import and Export Co., Ltd
$1.20 2000 Pieces(MOQ)

Orcl 1way 2 Way 3 Way Adult 100% Silicone Coated Foley Catheter Disposable Medical Disposable Silicone Foley Catheter

Guangzhou ORCL Medical Co.,LTD
$3.00 1000 Pieces(MOQ)

Disposable Smoothbore Breathing Circuit Anesthesia Breathing System

Ningbo Nouman Medical Devices Co., Ltd