Sic Seals (RBSIC and SSIC) for Fluiten Mechanical Seal

Price $10.00 Compare
Min Order 5 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Anhui, China
Popularity 306 people viewed
Quantity
+-
 

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 10 years
Profile Certified by SGS/BV
Single End
High Pressure Mechanical Seals
Ultra-High-Speed Mechanical Seal
Temperature Mechanical Seal
Corrosion
Standard
O-Ring Mechanical Seals
Balanced
for Pump, Compressor
ISO9001
JR
Carton
as requirement
China
848420090
Product Description
Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.
 
Mechanical SIC Seal Ring/Silicon Carbide Ring

Silicon Carbide SSIC RBSIC ring M7N G9 L DA TYPE


Description:

Applications:
 
1.pumps, mixers, blenders, agitators, refrigeration compressors, blowers, fans,
and other rotary shaft equipment
2.pulp and paper, food processing, water, wastewater, refrigeration, chemical processing,
and other demanding applications.
 Polished and precision silicon Carbide Seal Ring    
Excellent corrosion resistance, high coefficient of heat conductivity, self-lubricity, low density  high hardness and also provide customized production. 


1.Introduction of     Polished and precision silicon Carbide Seal Ring    :
Sic seal rings main performance as belows:

Item
UnitSicSSIC
Purity%≥90≥98
Densityg/cm33.053.1
Shore HardnessHS110-125120-130
Elastic ModulusMPa4.12x1054.10x10s
Poisson Ratio 0.150.16
Tensile StrengthMPa2.75x1022.8x102
Bending StrengthMPa4.41x1024.9x102
Compression StrengthMPa2.94x1033.0x102
Thermal ConductivityW/m.k141147

Coefficient of Thermal Expansion

l/ºC
4.3x10-64.0x10-6
Heat Resistance 1600C165CTC
Thermal Impact Coefficientcal/cm.sec46.5200
Tolerancemm-0.02--+0.02-0.02--+0.02
Acid Resistance 5 times higher than the usual TCResist al chemical media





Mechanical seal could be interchangeable with John crane,Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, GF Pumps, 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.

It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.

 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

 
 
Welcome to quote for more details. 







 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!


Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.


Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: supseals.en.made-in-china.com
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Lowara Pumps-22mm Seal for Mechanical Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal Roten Uniten 2

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal 155 for Aesseal T04 Single-Spring Water Pump Mechanical Seal Shaft Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Seal 38.1mm and 50.8mm Shaft Size Mechanical Seal for Alf Water Pump

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$1.00 1 Piece(MOQ)

Cartridge Mechanical Seal 9310 Equivalent to AES-Cdsa

Zhangjiagang Akman Seal Manufacturing Co., Ltd.
$1.00 1000 Meters(MOQ)

Double-Sided Tape Polyurethane Filled Anti-Collision Door Frame Seal

Qinghe Pangu Sealing Technology Co., Ltd.
$80.00 1 Set(MOQ)

Mechanical Seal Tg670|Pump Seal|Type 670 Series Metalbellow Mechanical Seal

Wenzhou Tiangu Seal Co., Ltd.
$80.00 1 Set(MOQ)

Mechanical Seal Tg120eg|Pump Seal Type 2 Series|Mechanical Seal Ring

Wenzhou Tiangu Seal Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal Pump Oil Seal Unbalanced Shaft Seal John Crane 80 Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$5.00 1 Piece(MOQ)

Double Cartridge Mechanical Seal Replacement to Aesseal Cdpn

Shanghai Queeny Mechanical Equipment Co., Ltd.