Negotiable
100 Pieces (MOQ)
Micro Gaming PC Case with 240/280mm Front Water Cooling Fan Dust Filter
Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
Swipe or use the arrows to view product images.
ATX Metal Mesh PC Computer Case Gaming PC Case with Dust Filter
| Price | $13.10 |
|---|---|
| Min Order | 500 Pieces |
| Availability | In Stock |
| Shipping From | Guangdong, China |
| Popularity | 516 people viewed |
Model NO.:
ZH08
Compatible Mainboard:
Eatx/ATX/Micro-ATX/Mini-Itx
Power Supply:
Without Power Supply
Case Structure:
Eatx/ATX/Micro-ATX/Mini-Itx
Type:
Tower
Material:
Steel plate
Color:
Black
Front Interface:
1*USB3.0, 2*USB1.0, Mic/Earphone
Cable Management:
Not Support Cable Management
Maximum Lenght of Graphics Card:
up to 350mm
Sheet Thickness:
0.6mm
3.5"HDD:
2
2.5"SSD:
2
CPU Cooler Height:
162mm
Qty/40hq:
1170PCS
Trademark:
OEM
Transport Package:
Carton
Specification:
490*250*465MM
Origin:
Guangzhou China
HS Code:
84733090
Product Description
ATX Metal Mesh PC Computer Case Gaming Pc Case with Dust Filter
| Product Description | |||
| TYPE : | EATX/ATX/Micro-ATX/mini-ITX | Hardware dimension: | 370*200*440MM |
| Front panel: | Steel+Plastic | Product dimension: | 410*202*455MM |
| Side panel: | Tempered Glass | Carton dimension: | 490*250*465MM |
| Thickness: | Top and side 0.6mm, inside 0.5mm Acrylic side panel | Fan capacity Front: | 120MM*3/140MM *2 |
| HDD(3.5') | 2 | Fan capacity Rear: | 120MM*1(optional) |
| SSD(2.5') | 2 | Fan capacity Top: | 120MM*2(optional) |
| Interface: | USB3.0*1,USB1.0*2+Mic/Earphone | PCI slot: | 7 |
| Support CPU cooler: | 162mm | Water cooling: | Top:240mm Rear:120mm |
| Support VGA card length: | 350mm | ||
Metal Mesh design front panel:
Hardware:
we are still major in:
FQA:
1. Our working day. Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM
2. How can I contact your sales to ask question and inquiry?
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page.
3. How soon can I get a response or reply from you?
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours.
4. Can I get some samples before placing an order?
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed.
5. How long is the production time?
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed.
6. Is OEM ODM provided?
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required.
7. What RAM can you offer?
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%.
8. Where is your Loading Port?
Answer: Usually Shenzhen, China.
9. What are your payment terms?
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
- Similar Products
Negotiable
500 Pieces (MOQ)
High-Gloss ABS Material Computer Case
Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$5.50
500 Pieces (MOQ)
C01W High-Gloss ABS Material Computer Case
Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.