ATX Metal Mesh PC Computer Case Gaming PC Case with Dust Filter

Price $13.10 Compare
Min Order 500 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 485 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
ZH08
Eatx/ATX/Micro-ATX/Mini-Itx
Without Power Supply
Eatx/ATX/Micro-ATX/Mini-Itx
Tower
Steel plate
Black
1*USB3.0, 2*USB1.0, Mic/Earphone
Not Support Cable Management
up to 350mm
0.6mm
2
2
162mm
1170PCS
OEM
Carton
490*250*465MM
Guangzhou China
84733090
Product Description
 
ATX Metal Mesh PC Computer Case Gaming Pc Case with Dust Filter
Product Description
TYPE  :     EATX/ATX/Micro-ATX/mini-ITXHardware dimension:370*200*440MM
Front panel:Steel+PlasticProduct  dimension:410*202*455MM
Side panel:Tempered Glass Carton dimension: 490*250*465MM
Thickness:Top and side 0.6mm, inside 0.5mm
Acrylic side panel
Fan capacity Front: 120MM*3/140MM *2
HDD(3.5')2Fan capacity Rear: 120MM*1(optional)
SSD(2.5')2Fan capacity Top: 120MM*2(optional)
Interface:USB3.0*1,USB1.0*2+Mic/EarphonePCI slot:7
Support CPU cooler: 162mmWater cooling:Top:240mm          
Rear:120mm
Support VGA card length:350mm  

Metal Mesh design front panel:

Hardware:
                                                                                               





we are still major in:




 
  FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 



  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$25.00 300 Pieces(MOQ)

New Design Factory Gaming Computer Case ATX PC Case HD USB3.0 Tempered Glass Computer Case & Towers Server Chassis

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.00 300 Pieces(MOQ)

ATX Tower Computer Cabinet Gaming PC Cases with Top Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

New Hot-Selling Modern Gaming PC Desktop Computer Case ATX CPU Cabinet

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
Negotiable 50 Pieces(MOQ)

Segotep Gank 360-RGB Full-Tower Eatx White Desktop Gaming Computer PC Case

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$10.98 300 Pieces(MOQ)

New Product Power Black PC Case Full Tower Gaming Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$17.00 10 Pieces(MOQ)

A39 High Quality Desktop Computer Cases Adapted to Flex Power Supplies Home Computer Itx Case

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
$31.80 100 Pieces(MOQ)

New ATX MID-Tower Desktop Computer Gaming Case Tanslucent Tempered Glass Panels with 9 PCS 120mm LED RGB Fans Pre-Installed and Remot

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$19.00 500 Pieces(MOQ)

Desktop Sff, Eco Micro Slim Computer Case, Card-Reader, USB3.0, Gamemax

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$13.00 300 Pieces(MOQ)

ATX Tower Computer Cabinet Gaming PC Cases with Top Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.