PC Gaming Power Supply 80 Plus Gold 1000W Power Supply

Price $51.20 Compare
Min Order 500 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 461 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Guangdong, China
  • Linsa (Ms.)  
G21-1000w
Desktop
CE, RoHS, CCC
1000W
ATX 12V 2.31
14cm
12"
Wide
4~8
80 PLUS Gold
Not Modular
OEM
Brown Box or Color Box
140*150*86mm
Guangdong China
85044013
Product Description
PC Gaming Power Supply 80 plus gold 1000w power supply



1.PRODUCED BY SMD SIMPLE DESIGN WITH STEABLE QUALITY

2.VERSION:HALF-Bridge

3.Enhanced specifications for core components such as big capacitors, power tubes and rectifier tubes

4.LOW acoustic noice // easy for heat dissipation

5.Compatible with Intel and AMD CPU

6.14cm cooling fan made of PC material with air flow guide duct ensures outstanding and reliable
thermal dissipation

7.Dedicated design for system integrator, reliable quality was proved by million pcs purchase
8.RMA: WITHIN 1%

 
New arrvial:





FQA:

1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.


  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$8.90 300 Pieces(MOQ)

RGB ATX Computer Towers Cases Gaming Case PC Cabinet Computer Casing

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$19.00 300 Pieces(MOQ)

360mm Water Cooler Gaming PC Eatx Computer Gaming Case with Real Wood

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$8.90 300 Pieces(MOQ)

Office Micro-ATX Tower PC Computer Cabinet with Top Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$38.00 500 Pieces(MOQ)

650W Gaming Power Supply with 12cm Fan OEM Gaming PSU

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$35.50 50 Pieces(MOQ)

500W Compact Sfx Modular Power Supply Auto-Switching 100-240V Silent Fan

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
$29.50 50 Pieces(MOQ)

600W High Density Flex ATX Power Supply Mini Size for Portable Gaming Rig & Nas

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
$29.50 50 Pieces(MOQ)

600W Ultra Quiet Flex PSU with Silent Fan Compact Size for Mini Itx Gaming PC

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
$10.10 500 Pieces(MOQ)

Micro Sfx 250W Small Fonts Switching Power Supply Slim Computer Power Supply

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$36.00 50 Pieces(MOQ)

600W Modularc White Flex Power Supply for Itx Mini Desktop Computer Case Nas Small Server

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.