Custom Logo Gaming Computer CPU Gaming PC Computer Case

Price $10.98 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 497 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Guangdong, China
  • Linsa (Ms.)  
G52
ATX
Without Power Supply
ATX
Tower
Steel plate
Black
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Back Cable Management
up to 280mm
0.4mm
Micro ATX/ATX
2 PCS
3 PCS
165mm
1X120mm(Optional)
3X120mm(Optional)
1X120mm(Optional)
2X120mm(Optional)
1400 PCS
up to 165mm
OEM
Carton
473*233*440MM
China
84733090
Product Description

 

                                                          Two structure are available

Structure-1
TYPE  :     ATX MID TOWERProduct  dimension: 345*185*410MM
MatherbordMini-ITX/Micro ATX/ATXFan capacity Front: 3*12cm
Side panel (optional)Steel/Acrylic/Glass Fan capacity Rear: 1*12cm
Drive space:3.25:2Fan capacity Top: 2*12cm
Drive space:2.25:2Support VGA card length: 280mm
Measurement: 1400Pcs/40HQSupport CPU cooler: 165mm
Carton dimension: 473*233*440MMPower supplyPS2


Structure-2
TYPE  :     ATX MID TOWERProduct  dimension: 335*185*410MM
MatherbordMini-ITX/Micro ATX/ATXFan capacity Front: 3*12cm
Side panel (optional)Steel/Acrylic/Glass Fan capacity Rear: 1*12cm
Drive space:3.25:2Fan capacity Top: 2*12cm
Drive space:2.25:2Support VGA card length: 300mm
Measurement: 1480Pcs/40HQSupport CPU cooler: 155mm
Carton dimension: 470*229*428MMPower supplyPS2

FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$8.90 300 Pieces(MOQ)

RGB ATX Computer Towers Cases Gaming Case PC Cabinet Computer Casing

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$19.00 300 Pieces(MOQ)

360mm Water Cooler Gaming PC Eatx Computer Gaming Case with Real Wood

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$8.90 300 Pieces(MOQ)

Office Micro-ATX Tower PC Computer Cabinet with Top Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$132.50 100 Pieces(MOQ)

OEM 8-Bay 9-Bay Nas Chassis Matx Motherboard ATX Power Supply Enterprise Household Rack File Storage Server

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$48.00 500 Pieces(MOQ)

Segotep Eatx Cube Shape Case, Full Tempered Glass Panel Case

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$11.20 300 Pieces(MOQ)

Wholesale ATX Gaming PC Case USB3.0 Tempered Glass Panel Computer Case Cube and RGB Fans Vertical Cabinet

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Negotiable 300 Pieces(MOQ)

Computer Case by Latest Design, PC Case, Computer Parts

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$10.10 300 Pieces(MOQ)

PC Gaming Computer Case with RGB Cooling Fan Igh Quality New Comfortable Iron Mesh Panel

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD