$5.80
500 Pieces (MOQ)
Cheap But Desktop Casing Micro ATX Computer PC Case
AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Swipe or use the arrows to view product images.
Best Selling Hot Model RGB Fan ATX Desktop Computer Case for Gaming
| Price | $12.90 |
|---|---|
| Min Order | 300 Pieces |
| Availability | In Stock |
| Shipping From | Guangdong, China |
| Popularity | 556 people viewed |
Model NO.:
G15
Compatible Mainboard:
ATX
Power Supply:
Without Power Supply
Case Structure:
ATX
Type:
Tower
Material:
Steel plate
Color:
Black
Front Interface:
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Cable Management:
Back Cable Management
Maximum Lenght of Graphics Card:
up to 280mm
Sheet Thickness:
0.5mm
CPU Cooller:
up to 165mm
Trademark:
OEM
Transport Package:
Carton
Specification:
473*233*440MM
Origin:
China
HS Code:
84733090
Product Description
Product Description | |||
| TYPE : | Micro ATX /ATX CASE | Product dimension: | 342*185*413MM |
| Front panel | USB1.0*2+USB3.0 HD Audio with metal mash | Fan capacity Front: | 3*12cm/2*14cm(optional) |
| Side panel | Acrylic (optional Glass ) | Fan capacity Rear: | 1*12cm(optional) |
| Drive space:3.25: | 2 | Fan capacity Top: | 2*12cm(optional) |
| Drive space:2.25: | 2 | Support VGA card length: | 280mm |
| Measurement: | 1400Pcs/40HQ | Support CPU cooler: | 165mm |
| Carton dimension: | 473*233*440MM | ||
Feature:
Metal mash and carbon fiber design
USB Control Panel and Power Button on Top for User-friendly
FQA:
1. Our working day.
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM
2. How can I contact your sales to ask question and inquiry?
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page.
3. How soon can I get a response or reply from you?
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours.
4. Can I get some samples before placing an order?
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed.
5. How long is the production time?
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed.
6. Is OEM ODM provided?
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required.
7. What RAM can you offer?
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%.
8. Where is your Loading Port?
Answer: Usually Shenzhen, China.
9. What are your payment terms?
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
We are still major in:
- Similar Products
$9.58
10 Pieces (MOQ)
Hy-019 Black ATM Computer Case Desktop PC Case
Hangzhou Shengyu Technology Co., Ltd.
$29.90
500 Pieces (MOQ)
Computer Case with Mesh Front Panel, Argb MID Tower Case
Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$9.80
1000 Pieces (MOQ)
E08 Best Quanlity Micro ATX Computer Case
Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.