Best Selling Hot Model RGB Fan ATX Desktop Computer Case for Gaming

Price $12.90 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 523 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
G15
ATX
Without Power Supply
ATX
Tower
Steel plate
Black
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Back Cable Management
up to 280mm
0.5mm
up to 165mm
OEM
Carton
473*233*440MM
China
84733090
Product Description

Product Description
TYPE  :     Micro ATX /ATX CASEProduct  dimension: 342*185*413MM
Front panelUSB1.0*2+USB3.0 HD Audio   with metal mashFan capacity Front: 3*12cm/2*14cm(optional)
Side panelAcrylic (optional Glass )Fan capacity Rear: 1*12cm(optional)
Drive space:3.25:2Fan capacity Top: 2*12cm(optional)
Drive space:2.25:2Support VGA card length: 280mm
Measurement: 1400Pcs/40HQSupport CPU cooler: 165mm
Carton dimension:  473*233*440MM
 

 


Feature:

Metal mash and carbon fiber design




USB Control Panel and Power Button on Top for User-friendly




  FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 


We are still major in:

  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$9.50 500 Pieces(MOQ)

Micro Sfx Power Supply Factory Price

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$12.90 300 Pieces(MOQ)

Best Selling Hot Model RGB Fan ATX Desktop Computer Case for Gaming

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$10.10 500 Pieces(MOQ)

Micro Sfx 250W Small Fonts Switching Power Supply Slim Computer Power Supply

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.00 500 Pieces(MOQ)

Wholesale Computer Parts ATX Gaming Case Computer Parts Desktop

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
Negotiable 300 Pieces(MOQ)

Computer Case with Compact Size, PC Case for Computer Part

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Aluminum Front Case ATX Gaming PC Case Glass Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$10.10 300 Pieces(MOQ)

Case for Tower Gamer Case RGB Fans ATX/Micro/Mini Gaming Desktop ATX Brand Computer Gaming Room Accessories PC Case Good Price

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$25.00 15 Pieces(MOQ)

Gamemax Brufen C3, Gaming Case, ATX Tower Computer Case Gamers PC Gabinete Cases

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Tempered Glass Design Transparent Computer Gaming Cases

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$41.00 100 Pieces(MOQ)

ATX Gaming Case, PC Gaming, Computer Parts, Computer Case, RGB Infinity, Tempered Glass Design Special Shape Gaming with RGB Fans

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD