Menu
Global B2B sourcing platform
Verified suppliers and manufacturers

Micro Sfx Power Supply Factory Price

Price $9.50
Min Order 500 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 503 people viewed
Model NO.:
XWS-312-250W
Use:
Desktop
Certification:
CE, RoHS, CCC
Power:
<300W
ATX Standard:
ATX 12V 2.31
Fan Type:
8cm
Fan Size:
≤8"
Feature:
Active PFC
Hard Disk Interface:
2~4
80PLUS Certification:
80 PLUS White
Modular:
Not Modular
Trademark:
OEM
Transport Package:
10PCS in a Carton
Specification:
125*100*63.5mm
Origin:
Guangdong China
HS Code:
85044013
Product Description
1.SIZE:125*100*63.5mm 
2.Main market:American/ South American and Janpan
3.DOUBLE LAYER PCB(PRODUCED BY SMD SIMPLE DESIGN WITH HIGH EFFICICY)
4.VERSION:HALF-Bridge or APFC // 200W-400W //
range:115-230V
5.Aging test Machine:115 Voltage
6.LOW acoustic noice // easy for heat dissipation
7.Compatible with Intel and AMD CPU
8.Cooling fan:80mm Black fan
9.Main capacitor:Japanese Brand
10.have strict requirements on manufacturing process
process
11.RMA: WITHIN 1%
 FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 
  • Similar Products
Full Page Contact Supplier