Micro Sfx Power Supply Factory Price

Price $9.50 Compare
Min Order 500 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 473 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
XWS-312-250W
Desktop
CE, RoHS, CCC
<300W
ATX 12V 2.31
8cm
≤8"
Active PFC
2~4
80 PLUS White
Not Modular
OEM
10PCS in a Carton
125*100*63.5mm
Guangdong China
85044013
Product Description
1.SIZE:125*100*63.5mm 
2.Main market:American/ South American and Janpan
3.DOUBLE LAYER PCB(PRODUCED BY SMD SIMPLE DESIGN WITH HIGH EFFICICY)
4.VERSION:HALF-Bridge or APFC // 200W-400W //
range:115-230V
5.Aging test Machine:115 Voltage
6.LOW acoustic noice // easy for heat dissipation
7.Compatible with Intel and AMD CPU
8.Cooling fan:80mm Black fan
9.Main capacitor:Japanese Brand
10.have strict requirements on manufacturing process
process
11.RMA: WITHIN 1%
 FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Custom Design Desktop PC Case Slim Computer Case with Steel Mesh

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$19.00 300 Pieces(MOQ)

360mm Water Cooler Gaming PC Eatx Computer Gaming Case with Real Wood

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.10 300 Pieces(MOQ)

Micro-ATX Fashion Gaming PC Case Tower Computer Cabinet with Metal Mesh

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$6.50 1000 Pieces(MOQ)

ATX 200W PC Power Supply 12V Switching Factory Price

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$38.00 50 Pieces(MOQ)

600W White Apfc Sfx Fully Modular 80plus White PC Gaming Power Supply for Small PC Case Desktop PSU Server

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
$40.00 500 Pieces(MOQ)

Segotep Bn650W 750W 80plus Bronze PSU 110V-260V Non Modular ATX Switching PC Power Supply for Gaming Computer AMD Intel

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$15.80 50 Pieces(MOQ)

500W Economically Stable and Practical ATX Power Supply for Office Computer PC Desktop

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
$3.50 50 Pieces(MOQ)

China Wholesale Laptop Accessories Parts for HP 65W 18.5V 3.5A 7.4X5.0mm

Grow Win Limited
$19.00 50 Pieces(MOQ)

500W OEM 80plus Bronze PSU 110V-260V ATX Switching PC Power Supply for Gaming Computer

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
$35.50 50 Pieces(MOQ)

500W White Apfc Sfx Fully Modular 80plus Standard PC Gaming Power Supply for Mini Case Desktop PC Desktop PSU Server

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.