Negotiable
300 Pieces (MOQ)
Computer Case with LCD Display, Micro ATX
Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
Swipe or use the arrows to view product images.
Thick Chassis Gabinete MID Tower Office Desktop PC Case Computer Case
| Price | $9.10 |
|---|---|
| Min Order | 300 Pieces |
| Availability | In Stock |
| Shipping From | Guangdong, China |
| Popularity | 339 people viewed |
Model NO.:
N01
Compatible Mainboard:
MicroATX
Power Supply:
Without Power Supply
Case Structure:
MATX
Type:
Tower
Material:
Steel plate
Color:
Black
Front Interface:
USB1.0*1+USB3.0*1, HD Audio
Cable Management:
Non Back Cable Management
Maximum Lenght of Graphics Card:
up to 260mm
Sheet Thickness:
0.7mm
Trademark:
OEM
Transport Package:
Carton
Specification:
297*180*358MM
Origin:
China
HS Code:
84733090
Product Description
Thick Chassis Gabinete Mid Tower Office Desktop Pc Case Computer Case
| Front panle | Plastic |
| side panel (left) | Steel |
| side cover (right) | Steel cover |
| Chassis: | SPCC 0.7mm ,Black interior |
| USB1.0*1+HD AUDIO | (Included) |
| USB3.0*1 | (Included) |
| PUS Port: | Top mounted PSU |
| Reserved Fan Ports | Front :1x12cm(Fan optional) |
| Rear:1x12cm (Fan optional) | |
| Drive space 5.25: | 0 |
| Drive space 3.25: | 2 |
| Drive space 2.25: | 1 |
| PCI Slots | x4 |
| Size | Chassis:290*180*355mm |
| Case:297*180*358mm | |
| Carton:345*225*400mm | |
| Loading QTY 40HQ | 2210pcs |
| Max VGA Card: | 260mm |
| Max CPU Cooler | 163mm |
| Max PSU Length | 160mm |
FQA:
1. Our working day.
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM
2. How can I contact your sales to ask question and inquiry?
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page.
3. How soon can I get a response or reply from you?
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours.
4. Can I get some samples before placing an order?
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed.
5. How long is the production time?
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed.
6. Is OEM ODM provided?
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required.
7. What RAM can you offer?
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%.
8. Where is your Loading Port?
Answer: Usually Shenzhen, China.
9. What are your payment terms?
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
- Similar Products
$10.35
100 Pieces (MOQ)
Hinge Door Gaming Computer Case with Tempered Glass
Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
Negotiable
10 Pieces (MOQ)
M-ATX Gaming PC Cases & Tower Computer Case
Shengjiu Network Technology Business Department
Negotiable
100 Pieces (MOQ)
Micro Gaming PC Case with 240/280mm Front Water Cooling Fan Dust Filter
Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$6.80
500 Pieces (MOQ)
C07 High-Gloss ABS Material Computer Case
Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$10.90
300 Pieces (MOQ)
ATX Plastic LED Gaming CPU Cabinet Computer Case
Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.