Thick Chassis Gabinete MID Tower Office Desktop PC Case Computer Case

Price $9.10 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 339 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Guangdong, China
  • Linsa (Ms.)  
N01
MicroATX
Without Power Supply
MATX
Tower
Steel plate
Black
USB1.0*1+USB3.0*1, HD Audio
Non Back Cable Management
up to 260mm
0.7mm
OEM
Carton
297*180*358MM
China
84733090
Product Description
Thick Chassis Gabinete Mid Tower Office Desktop Pc Case Computer Case
Front panle Plastic
side panel (left)Steel
side cover (right)Steel cover
Chassis:SPCC 0.7mm ,Black interior
USB1.0*1+HD AUDIO(Included)
USB3.0*1(Included)
PUS Port:Top mounted PSU
Reserved Fan PortsFront :1x12cm(Fan optional)
Rear:1x12cm (Fan optional)
Drive space 5.25:0
Drive space 3.25:2
Drive space 2.25:1
PCI Slotsx4
SizeChassis:290*180*355mm
Case:297*180*358mm
Carton:345*225*400mm
Loading QTY 40HQ2210pcs
Max VGA Card:260mm
Max CPU  Cooler163mm
Max PSU Length160mm


Hardware:


FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 


  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$8.90 300 Pieces(MOQ)

RGB ATX Computer Towers Cases Gaming Case PC Cabinet Computer Casing

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$19.00 300 Pieces(MOQ)

360mm Water Cooler Gaming PC Eatx Computer Gaming Case with Real Wood

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$8.90 300 Pieces(MOQ)

Office Micro-ATX Tower PC Computer Cabinet with Top Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$132.50 100 Pieces(MOQ)

OEM 8-Bay 9-Bay Nas Chassis Matx Motherboard ATX Power Supply Enterprise Household Rack File Storage Server

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$48.00 500 Pieces(MOQ)

Segotep Eatx Cube Shape Case, Full Tempered Glass Panel Case

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$11.20 300 Pieces(MOQ)

Wholesale ATX Gaming PC Case USB3.0 Tempered Glass Panel Computer Case Cube and RGB Fans Vertical Cabinet

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Negotiable 300 Pieces(MOQ)

Computer Case by Latest Design, PC Case, Computer Parts

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$10.10 300 Pieces(MOQ)

PC Gaming Computer Case with RGB Cooling Fan Igh Quality New Comfortable Iron Mesh Panel

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD