2024 New Model Style for Exclusive Factory 4 Seat Sightseeing Bus Club Cart Electric Golf Buggy Hunting Cart

Price $4000.00 Compare
Min Order 1 Piece
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 348 people viewed
Quantity
+-
 

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 3 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Guangdong, China
  • Victor Han (Mr.)  
B2+2
Yes
1 Year
48V
>800W
4
CCC, EEC
Open
Lead Acid or Lithium Battery
Multiple Choice
6-8 Hours
3600*1400*1990mm
25%
45km/H
200-250mm
≥500kg
≥90km
Equipped
RUIKE
Packing: 20gp: 8PCS; 40hq: 20PCS.
RK-01-H4+2
China
Product Description


6*8V/150ah of Battery From Chinese Manufactured 48V Golf Cart 4 Seat 
Product name4 seats electric off-road cartOverall Size2980*1360*2100mm
Battery48V 72V Lead Acid or Lithium BatteryMin. Clearance200-250mm
Motor 48V 72V 5KW AC Mahle or Rocke motorNet weight<=650kg
Controller48V 275AWheel Base2436MM
Rated Passenger4(include driver)Tread(F/R)900/MM980MM
Climbing Gradient25%Braking distance<6m
Charging Time8-10hCertificateCE/EEC
Front / Rear treadFront 1005mm/Rear1075mmEndurance80-100km
Q1. Do you accept to customize the vehicles as per our special request?
Answer: Yes, we customize vehicles as per customer's special request with reasonable cost and lead time, as long as the customization is not related to the chassis modification.
 
Q2. What is your warranty term? 
 
Answer: We provide 1 year warranty. And for any failed part under warranty, if it can be repaired at your side and the repair cost is lower than the valve of the part, we will cover the repair cost; otherwise, we will send replacements and cover the freight cost if any.
 
Q3. Do you provide after service spare parts?
 
Answer: Yes, we provide all the spare parts to our vehicles, even 5 years after we stop the production of the vehicle. For your easier working to select the spare parts, we also supply parts manual.
 
Q4. Do you provide technical support?
 
Answer: Yes, we provide technical support by email and phone. If necessary, we can also send our engineer to your place.
 
Q5. Do you provide vehicle assembly service if we buy the vehicles in SKD or CKD way?
 
Answer: When the vehicle is in SKD way, the reassembly is just bolt and nut work, it is not difficult at all. Unless you have the assembly capability, we do not sell the vehicles in CKD way. If you do have bigger volume, we can send our people to give instructions.
 
Q6. Do you accept OEM order?
 
Answer: Yes, as long as the order quantity is reasonable (yearly 300-500 units), we will accept.
 
Q7. What are your terms to be your agent/dealer in my country?
 
Answer: We have several basic requirements, firstly you shall be in electric vehicle business for some time; secondly, you shall have the capability to provide after service to your customers; thirdly, you shall have the capability to order and sell reasonable volume of electric vehicles.
 
Q8: What is your payment term?
 
Answer: For new customers, our typical payment term is 'T/T 30% deposit against order confirmation, T/T 70% before container loading'. Irrecoverable L/C at sight is also acceptable. For old customers, our payment term can be more flexiable. Please contact us for more information.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$15800.00 1 Piece(MOQ)

Factory Price 23 Seater Passenger Electric Sightseeing Bus Tourist Electric Shuttle Bus

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co., Ltd.
$1804.00 30 Pieces(MOQ)

Adult High Quality Power Electric Motorcycle with 72V Lithium Battery

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co., Ltd.
$3740.00 30 Pieces(MOQ)

Electric Vintage Motorcycle 4kw Moped Pocket Bike Dirt Bike Fgyy-C

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co., Ltd.
$7750.00 1 units(MOQ)

400cc Engine 4WD 4X4 off-Road Pickup Truck Utility Vehicle

Guangzhou Ruike Electric Vehicle Co., Ltd.
$12358.21 1 unit(MOQ)

2023 Most Popular Electric Car Cost-Effective Sedan EV Battery Lithium New Energy 100% Electric Vehicles LHD/Rhd EV Car for Sale Price

Chenyang (Anhui) New Energy Vehicle Design Institute Co., Ltd.
$16600.00 1 Piece(MOQ)

High-Speed Made in China EV Car Byd 2022 Seal Series 650km Four-Wheel Drive Performance Version Electric Vehicle

Shandong Shuoyi Car Sales Co., Ltd
$10233.00 1 Piece(MOQ)

Changan Benben E-Star 5-Seater Adult Mini Electric Vehicle

Shanghai Sge Auto Trading Co., Ltd
$2700.00 1 Piece(MOQ)

Raysince New Model Mini Electric Car Wholesale Cheap Price Smart Mini Car with EEC

Qingdao Raysince Industrial Co., Ltd.
$13400.00 1 Piece(MOQ)

Rhd Right Hand Drive New Energy Phev Hybrid SUV Car Full Mileage 1190km 5 Seater Made in China 2025

Chizhong (Chongqing) Imp. & Exp. Co., Ltd.
$11085.00 10 Pieces(MOQ)

Byd Seagull 2023 EV: Experience The Thrill of Sustainable Driving.

Shandong Shuoyi Car Sales Co., Ltd