70-16mm Submersible Motor Pump Water Seal 76 Mechanical Seal for Water Pump

Price $10.00 Compare
Min Order 5 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Anhui, China
Popularity 431 people viewed
Quantity
+-
 

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 11 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Anhui, China
  • Davis (Mr.)  
    Manager
70
Single End
High Pressure Mechanical Seals
Ultra-High-Speed Mechanical Seal
Temperature Mechanical Seal
Corrosion
Standard
O-Ring Mechanical Seals
Balanced
for Pump, Compressor
ISO9001
JR
Carton
as requirement
China
848420090
Product Description

 
High Quality Mechanical Seals

Description:
Temperature
-30ºC to +200ºC, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 6 bar
Speed
Up to 10 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
size
14MM,15MM,16MM
brand
JR
Face
 Carbon, SiC,TC
Seat
Ceramic, SiC,TC
Bellow
NBR, EPDM,etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316



 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, GF Pumps, 
APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.


Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: supseals.en.made-in-china.com
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Tungsten Carbide Mechanical Seal Faces Rings in Standard or Customized

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

70-16mm Submersible Motor Pump Water Seal 76 Mechanical Seal for Water Pump

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
Negotiable 3 Pieces(MOQ)

Zs Seal Mechanical Seal for Cnp Horizontal Centrifugal Pump

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal 155 for Aesseal T04 Single-Spring Water Pump Mechanical Seal Shaft Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$62.00 500 Sets(MOQ)

Lightweight 208-35 Carbon Graphite Silicon Carbide Nitrile Rubber Stainless Steel Double-Sided Mechanical Seal

Wenling Jindian Seals Factory
$5.80 5 Pieces(MOQ)

Mg1-35 Silicon Carbide Mechanical Seal Water Pump Seals with G6 or G60 Seat

Anhui Hengda Mechanical Seal Manufacturing Co., Ltd.
$0.50 200 Pieces(MOQ)

Compression Molded EPDM Silicone NBR Neoprene Rubber Grommet Dustproof Protective Bushing Sleeve Dust Cover Expansion Bellow

Haining Paike Trading Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

John Crane Mechanical Seals Type 24

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$28.00 1 Piece(MOQ)

Hot Sale Wholesale Advanced Great Durable High Quality Hqqe Hqqv Mechanical Seal

Ningbo Yuanjia Seal Technology Co., Ltd.
$8.99 10 Pieces(MOQ)

Sj Brand Floating Seal Group Manufacture Standard Specification Origin China

Guangzhou Zhuo Yue Seal Tech Co., Ltd.