Aluminum Customized Car Box Electronic Refrigerator Heatshink Sound Equipment Aluminium Heat Sinks

Price $7.50 Compare
Min Order 200 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 480 people viewed
Quantity
+-
 

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd

VIP   Audited Supplier 2 years
Profile Certified by SGS/BV
AH-27
Aluminum
Home Refrigerator & Freezer
Heat Exchanger Tube
Customized
Customized
3, 4, 5 Axis CNC Machiningcnc Millingcnc Turning
±0.01mm
Dxf, Dwg, CAD, GS, Step, Sld
EPE Foam, Foam, Carton, Wooden Case, Packing Strap
Available. Our Engineer Can Check and Discuss Your
3-5 Working Days
22-30 Days
50
50000pieces/Month
ISO9001, ISO14001, SGS
Express, Air, Train, Truck, Ocean
OEM
Pearl Film Packing, Packing Tray
AL 6063/6061/6005/6060 T5/T6
Jiangmen, China
7616999000
Product Description


The heat sink for aluminum alloy customization shall provide a new quotation based on the customized conditions provided by the user for accuracy.
Electronic heat sink is an efficient heat dissipation management solution manufactured using advanced extrusion technology. The electronic heat sinks has the following significant features:
Heat sinks are frequently used with . electronic heat sinks can effectively improve the heat dissipation efficiency of computer, enhance the safety and performance stability of the wine storage cabinet.
Diversified design of aluminum customized radiator manufacturers: We provide various shapes and sizes of electronic heat sinks, which can be customized according to your specific needs to adapt to different wine cabinets and application scenarios.

Product Parameters
size270*38*42Heat conduction>201 W/m.K
weight318gAluminum content>99.8%
colourNaturalTooth thickness2mm
Company Profile
Question1: Are you a heat sink manufacturer?
Answer   1: Yes, we are a factory in China specializing in the production of aluminum (copper) heat sinks.

Question2: How to obtain an accurate quotation?
Answer  2: Just send us an inquiry or email, along with your drawings (PDF, 3D, 2D) and material specifications and quantities. We will reply to your quotation as soon as possible.

Question3: How can I get a quotation if we don't have drawings?
Answer  3: We welcome your samples, pictures, or detailed draft dimensions for accurate quoting.

Question4: Can we receive samples before mass production?
Answer  4: Absolutely, we can provide samples for quality testing before proceeding with your order.

Question5: What is the expected delivery date?
Answer  5: Usually, manufacturing samples takes 1-2 weeks, while mass production takes 3-4 weeks.

Question6: Can you solve the problem of materials and surface treatment?
Answer  6: We offer tailored solutions based on your product requirements to guide you through the process.

Question7: Can your product provide after-sales service?
Answer  7: Sure, we can provide samples for quality verification before placing an order to meet industry standards. If the goods                      do not meet your requirements, we will provide a solution to ensure your satisfaction.







We also have other heat sinks
Packaging & Shipping

  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$65.00 50 Pieces(MOQ)

Custom Aluminum Alloy Embedded Copper Tube Water Cooled Radiator for Air Conditioner

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd
$5.45 200 Pieces(MOQ)

Inverter Air Conditioner Motor Copper Tube Water Cycle Radiator Refrigeration Parts Heat Sinks

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd
$32.90 200 Pieces(MOQ)

Aluminum Metal CNC Machining Parts for Household and Commercial Air Conditioning Radiators

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd
$3.90 200 Pieces(MOQ)

Industrial Control High Low Frequency Radiator VFD Variable Frequency Drive Inverter Aluminum Heat Sink

Guangdong Fusheng Runfeng Precision Manufacturing Technology Co., Ltd
$2.50 200 Pieces(MOQ)

High Quality Refrigerator Defrost Timer (625-1/TMDC)

Xiamen Kumeijia Technology Co., Ltd.
$1.60 200 Pieces(MOQ)

Double Tubular Defrost Heater for Freezer and Unit Cooler

Shengzhou Jingwei Electric Heating Appliance Co., Ltd
$38.00 200 Sets(MOQ)

Tempered Low-E Glass Chest Freezer Frame Door

Deqing Gaosheng Glass Co., Ltd.
$5.00 500 Pieces(MOQ)

Copper Capillary Tube for Refrigerator and HVAC Parts

Ningbo Coolwell Import & Export Co., Ltd.
$1.00 5000 Pieces(MOQ)

Chest Freezer Steel Spare Parts

Hubei Resources Factory International Ltd.
$1.00 1000 Pieces(MOQ)

a Metal Refrigerator Lock with Keys

Yueqing Junma Electronics Co., Ltd.