Antimony Carbon Graphite Bush Graphite Carbon Seal Ring

Price $10.00 Compare
Min Order 5 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Anhui, China
Popularity 292 people viewed
Quantity
+-
 

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 10 years
Profile Certified by SGS/BV
Antimony carbon
Single End
High Pressure Mechanical Seals
Ultra-High-Speed Mechanical Seal
Temperature Mechanical Seal
Corrosion
Standard
O-Ring Mechanical Seals
Balanced
for Pump, Compressor
ISO9001
JR
Carton
as requirement
China
848420090
Product Description

 
Mechanical Carbon Graphite Bearings Bushings


Carbon Graphite Bearings Bushings

Description:

slide bearing bush carbon graphite  bearing ring


Advantages of graphite bearing ring :
1,high strength,high hardness
2,good heat-resistance, low porosity 
3,anti-abrasion,anti-scour 
4,high purity graphite
 
Application of graphite bearing ring  :
1, photovoltaic industry
2,Precision casting industry ,coper continuous parts
3, EDM graphite
4, crucible for melting rare metals
5,machine analysis container
6, alloy industry, sintering molds
 

Technical datas

Unit

M106K

M158K

M106D

M106P

Impregnated Materials

 

Furan Resin

Furan Resin

Antimony Alloy

Copper Alloy

Shour hardness

HS

≥90

≥85

≥85

85

porosity

%

1.5

1.5

2.5

3

Bulk density

g/cm2

≥1.70

≥1.75

≥2.20

≥2.48

Compressive strength

MPa

≥240

≥200

≥190

≥240

Bending strength

MPa

≥65

≥60

≥65

≥70

temperature limit

 

200

200

400

400
 


Size: As per your requirement, accept customized.
We also can supply other types of graphtie block, like moulded graphite block, brick, and all of the machined graphite parts.


 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, GF Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our 



website: supseals.en.made-in-china.com
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal Pump Oil Seal Unbalanced Shaft Seal John Crane 80 Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal Sp2-22mm to Suit I. M. O Pump

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

John Crane 58b Single Face Multi Spring Balance Type Mechanical Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal Roten Uniten 2

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$80.00 10000 Sets(MOQ)

Used for Various Water Pump Type Light Mechanical Seals301-55

Zhejiang Tianhu Seal Co., Ltd.
$0.88 1000 Meters(MOQ)

Silicone Color Sealing/O-Ring /Natural O Rubber Ring/Gasket

Guangdong Sweebond Sealing System Co., Ltd.
$100000.00 1 Piece(MOQ)

Stainless Steel Cast Iron Pipe Sleeve Type Reinforced Bellow

Taixing Shenganlong Power Machinery Co., Ltd.
$60.00 1 Set(MOQ)

Cr-12 Mechanical Seal for Water Pump

FBU Sealing Technology (Suzhou) CO.,Ltd
$62.00 500 Sets(MOQ)

Lightweight 70 Spring Stamping Rubber Graphite Single End Pump Mechanical Seal

Wenling Jindian Seals Factory
$5.00 5 Pieces(MOQ)

Queeny Elastomer Rubber Bellow Mechanical Seal Mg1, Bgm Standard Mechanical Seals, OEM Seal

Shanghai Queeny Mechanical Equipment Co., Ltd.