Carbon Graphite Seal Ring Carbon Graphite Bearing Carbon Bushing

Price Negotiable Compare
Min Order 5 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Anhui, China
Popularity 452 people viewed
Quantity
+-
 

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 10 years
Profile Certified by SGS/BV
carbon bushing
Single End
High Pressure Mechanical Seals
Ultra-High-Speed Mechanical Seal
Temperature Mechanical Seal
Corrosion
Standard
O-Ring Mechanical Seals
Balanced
for Pump, Compressor
ISO9001
JR
Carton
as requirement
China
848420090
Product Description

 
Mechanical Carbon Graphite Bearings Bushings


Carbon Graphite Bearings Bushings

Description:

slide bearing bush carbon graphite  bearing ring


Advantages of graphite bearing ring :
1,high strength,high hardness
2,good heat-resistance, low porosity 
3,anti-abrasion,anti-scour 
4,high purity graphite
 
Application of graphite bearing ring  :
1, photovoltaic industry
2,Precision casting industry ,coper continuous parts
3, EDM graphite
4, crucible for melting rare metals
5,machine analysis container
6, alloy industry, sintering molds
 

Technical datas

Unit

M106K

M158K

M106D

M106P

Impregnated Materials

 

Furan Resin

Furan Resin

Antimony Alloy

Copper Alloy

Shour hardness

HS

≥90

≥85

≥85

85

porosity

%

1.5

1.5

2.5

3

Bulk density

g/cm2

≥1.70

≥1.75

≥2.20

≥2.48

Compressive strength

MPa

≥240

≥200

≥190

≥240

Bending strength

MPa

≥65

≥60

≥65

≥70

temperature limit

 

200

200

400

400
 




Size: As per your requirement, accept customized.
We also can supply other types of graphtie block, like moulded graphite block, brick, and all of the machined graphite parts.

 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, GF Pumps, 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our 



website: supseals.en.made-in-china.com
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$35.00 5 Pieces(MOQ)

60mm Mechanical Seal for Flygt 3201/3170/4670/4680/7045/600

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Cartridge Seals Used Grundf Cr Pump Vertical Pump 12mm/16mm

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Type 4610 John Crane Mechanical Seal Cartridge Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal Pump Oil Seal Unbalanced Shaft Seal John Crane 80 Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$3.50 1 Set(MOQ)

China Manufacturer Factory Outlet OEM/ODM 103 Pump Seal Pipeline Pumps Small Household Submersible Pumps Single Spring Type Mechanical Seal

Zhejiang Hongmi Technology Co., Ltd.
$30.00 1 Set(MOQ)

DSC 9564 Mechanical Seal for Waste Water Pumps, Pump Seal

FBU Sealing Technology (Suzhou) CO.,Ltd
$55.00 5 Pieces(MOQ)

John Crane Type TS 8-1 Mechanical Seal for Pump Factrories

Ningbo Tiansun International Trade Co., Ltd.
$8.00 5 Pieces(MOQ)

T80 Mechanical Seals

Ningbo Xindeng Mechanical Seals Co., Ltd
$1.00 10 Sets(MOQ)

560d Sic Ca Material Double Stationary Ring Pump Seal for Mechanical Applications

Xuzhou Keman Precision Technology Co., Ltd.
$120.00 20 Sets(MOQ)

Professional Manufacturer of Engine Seals for Re528402

Zhoushan Hengshun Sealing Pieces Co., Ltd.