Gfc/Ghc/Hqqe/Hqqv Mechanical Seal

Price $10.00 Compare
Min Order 5 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Anhui, China
Popularity 485 people viewed
Quantity
+-
 

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 10 years
Profile Certified by SGS/BV
GLF-1B
Single End
High Pressure Mechanical Seals
Ultra-High-Speed Mechanical Seal
Temperature Mechanical Seal
Corrosion
Standard
O-Ring Mechanical Seals
Balanced
for Pump, Compressor
ISO9001
JR
Carton
as requirement
China
848420090
Product Description

 
High Quality Mechanical Seals

Description:
Replacement to:

Suitable for CR, CRN, and CRI series Pumps
 
Temperature
-30ºC to 200ºC, Dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
22mm
Brand
JR
Face
SiC
Seat
SiC
Elastomer
NBR, EPDM, VITON 
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316


Mechanical seal could be interchangeable with John crane,  Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, GF Pumps, 
APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.



Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: supseals.en.made-in-china.com
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Lowara Pumps-22mm Seal for Mechanical Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Water Pump OEM Glf Seal Mechanical Shaft Seal 22mm for Glf Pump Lm/Lp/Nm/Np

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

301 Single-Spring Mechanical Seal( Replace Aesseal B01, Bt-Ar, Crane Pr/Dr, Flowserve 118, Mut Fa for Cyclan B01

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal John Crane T109, T9, T909 Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Gfc/Ghc/Hqqe/Hqqv Mechanical Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$5.00 5 Pieces(MOQ)

Single cartridge Seal Qt-Mflc-12.75 Liquid Oxygen Cryogenic Bellow Seal

Shanghai Queeny Mechanical Equipment Co., Ltd.
$105.00 1 Piece(MOQ)

M74D-32mm/33mm/35mm /38mm /40mm G9 Mechanical Seals Double Face Dual Seal for Chemical Pumps (Material: SIC/SIC/SIC/VIT Or TC/TC/TC/VIT)

Zhangjiagang Akman Seal Manufacturing Co., Ltd.
$20.00 1 Piece(MOQ)

Mechanical Seal John Crane Type 20R/20

ZHANGJIAGANG SAISI MECHANICAL SEAL CO., LTD.
$100000.00 1 Piece(MOQ)

High Quality Low Price Carbon Steel and Tube Hot Sale Carbon Steel Seamless Pipe for Fluid Pipe

Taixing Shenganlong Power Machinery Co., Ltd.
$68.00 10 Pieces(MOQ)

Premium Tungsten Carbide Sealing Rings and Wear Parts

Zhuzhou Old Craftsman Precision Alloy Co., Ltd.