Home Use Best Chinese Solar Panels Price 700watt 720W 3000kw for Home Electricity Panel Solar 750W

Price $0.21 Compare
Min Order 100 watts
Availability In Stock
Shipping From Zhejiang, China
Popularity 459 people viewed
Quantity
+-
 

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 19 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Zhejiang, China
  • Catherine Ye (Ms.)  
    Manager
SM7BHC 435W~455W
Y
25 Years
120 (6X20)
New
EST, ISO, CB, CE
Monocrystalline Silicon
sunmaster
Carton and Pallet
1912x1134x35mm
China Zhejiang
8541400000
Product Description

Maximum Power (Pmax)530W535W540W545W550W
Open Circuit Current (Voc)49.2V49.4V49.6V49.8V50V
Short Circuit Current (lsc)13.78A13.82A13.86A13.9A13.94A
Voltage at Maximum Power (Vmp)41V41.2V41.4V41.6V41.8V
Current at Maximum Power (Imp)12.93A12.99A130.5A13.11A13.16A
Module Efficiency(%)20.5120.720.8921.0921.28
Operating Temperature  -40°C to +85°C 
Maximum System Voltage  1000V DC/1500V DC 
Fire Resistance Rating  Class C 
Maximum Series Fuse Rating  30A 

Question 1: Why Choose SunMaster?
Answer 1: a) Quick Reply: We will reply your inquiry within 24 hours.
                b) Factory: We have our factory. We will provide you better price with fair quality.
Question 2: .Can't find your solar panels at the store?
Answer 2We have All the Sizes! The full range of products will be gradually launched, you can send inquiries to our sales, we can produce as your need. Welcome to visit our factory.

Question 3: What kind of Solar Cells do you  have?
Answer 3:Mono solar cell, such as 158.75*158.75mm, 166*166mm, 182*182mm, 210*210mm, Poly solar cell 156.75*156.75mm.

Question 4 What is the lead time?
Answer 4:Normally 15 working days after advance payment.

Question 5: What is your monthly capacity?
Answer 5:Monthly capacity is about 60MW.

Question 6:What is the warranty period, how many years?
Answer 6: 12years product warranty, 25years 80% power output warranty for monofacial solar panel, 30years 80% power output warranty for bifacial solar panel.

Question 7: How is your technical support?
Answer 7: We provide lifetime online support through Whatsapp/ Skype/ Wechat/ Email. Any problem after delivery, we will offer you video call anytime, our engineer will also go to oversea help our customers if necessary.

Question 8:How to become your agent?
Answer 8:Contact us through made in China/email, we can talk details to confirm.

Question 9: Is sample available and free?
Answer 9:Sample will charge cost, but the cost will be refund after bulk order.


Question 10 What control measures do you have in terms of module product quality?
Answer 10: SunMaster's three-dimensional capacity layout can guarantee the traceability of each manufacturing link of modules, and the highly automated production line together with the base quality, the headquarters quality and the marketing-end manufacturing supervision quality can guarantee the module quality. It selects module materials according to its high standard, and requires that new materials must be subject to extended qualification and reliability tests before being incorporated. Therefore, the quality of SunMaster modules is excellent in the evaluations by third-party labs like RETC and PVEL.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$400.00 1 Piece(MOQ)

Galvanized 100 Watts AMP Phillips 100W Solar Flood Light Street Flood Lights

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.
$3500.00 1 Set(MOQ)

Electric Power Generator 25MW 25kw 3 Phase off Grid Solar Power

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.
$35.00 1 Piece(MOQ)

Solar Street Lights Outdoor Waterproof 1000W Lampara De Luz Solar Cá Mara Simulada Realista with CCTV WiFi Camera 4G

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.
$5000.00 1 Piece(MOQ)

Home Solar Panel Product Kit PV Energy Mounting Supply off Grid Hybrid Inverter Solar Power System 5kw

Jinhua SunMaster Solar Co., Ltd.
$0.13 6000 watt(MOQ)

Mono 600W 550W 700W Solar Panel for Home Roof

Hefei Angxu Solar Energy Tech. Co., Ltd.
$0.13 1000 W(MOQ)

Jasolar585m Jam54D40 Lbn-Type Double Glass Bifacial Modules 430W 435W 440W 450W Watt Mono Hpbc Solar Panel Price Sun Cells PV Photovoltaic Modules

Suzhou Shengdingli Energy Technology Co., Ltd.
$0.09 1000 watt(MOQ)

Best Sell Cheap Used 450W 500W 550W Solar Panels System

Yangzhou Huatai Lighting Group Co., Ltd
$59.00 33 Pieces(MOQ)

590W High Efficiency 144 Half Cells N-Type Mono Solar Panel for Home

Hisem New Energy Technology Co., Ltd
$280.00 5 Pieces(MOQ)

200W Global Solar Powerflex CIGS Thin Film Flexible Solar Panel (FG-4BT-200W)

Shandong Sinoltech International Co., Ltd.
$0.09 1000 watt(MOQ)

Solar Panel Module 600W 670W Wholesale Factory Price 700W Photovoltaic Solar Module PV Perc Sun Solar Power Panels for Home Energy System

Techwise Solar Technology Co., Ltd.