Low Price 21A 31A Cooker Outdoor Portable Cast Iron Gas Stove

Price $11.00 Compare
Min Order 100 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 452 people viewed
Quantity
+-
 

Guangdong Cookermore CO., Ltd

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
31A
Table Gas Cooker
Biogas
Cast Iron
1
Enamel
Electronic Ignition
CB, CE, EMC, ETL
Free Spare Parts
Hotel, Commercial, Household
Welcome
Cookermore
Box Packing
340mm*600mm
China
853400900
Product Description

BurnerCast iron burner
IgnitionAuto ignition
Gas type LPG/NG
KnobABS
Heat power(kw)2.5
BoxCarton box / Color box
Package Way5 layer square carton box with foam inside
Panel size340mm*600mm
Packing Size580*320*160mm
Loading Quantity20GP/40HQ:1910/4460pcs

Sample can be prepared in 1 week for your inspection
20'GP/40'HQ goods be prepared in 40days


Our services

* 1%-Spare Parts; Free parts for any breakdown with convincing evidence
* ODM and OEM orders are welcome
* CKD and SKD are available
* One year warranty



Guangdong Cookermore Co.. Ltd founded located in Guangdong China, the home appliances Kingdom.The company with the management idea of "innovating and realizing value insisting on applying The corporation culture to enhance its core competitiveness".constantly introduces the professional talents Within the industry. Meanwhile, Cookermore relies on professional high-end R&D level and mature test Technology among its peers. Let concentrates on the research and development of small home appliances Solutions mainly for induction cooker,range hood and PCBA, and becomes the preferred developer for Small home appliance manufacturers.
 

Production workshop 
 

Punch workshop

In the assembly workshop, different components will be assembled into complete kitchen and bathroom appliances. Each component needs to be installed in the correct position and tested and inspected after assembly. In this way, we can ensure that all kitchen and bathroom appliances can work properly. It should be noted that different models of kitchen and bathroom appliances have different assembly methods, so different models of products need to correspond to different specialized assembly workshops.
 

Assembling workshop

In the assembly workshop, different components will be assembled into complete kitchen and bathroom appliances. Each component needs to be installed in the correct position and tested and inspected after assembly. In this way, we can ensure that all kitchen and bathroom appliances can work properly. It should be noted that different models of kitchen and bathroom appliances have different assembly methods, so different models of products need to correspond to different specialized assembly workshops.
 

Testing room 

The testing room built according to the EN30-1-1 standard features comprehensive in-house inspection capabilities, allowing precise testing of stove emissions, heat load, and thermal efficiency. This ensures our products meet strict quality and safety standards. Our advanced equipment and professional technicians can conduct tests under various conditions, guaranteeing consistent and efficient stove performance. These rigorous tests and quality control measures enable us to provide high-quality stoves with assured performance, earning customer trust and supporting our long-term development and market competitiveness.


1.Can you offer the OEM to us?
Answer: Of course, we welcome you to be our OEM client and we are willing to discuss all the details and requirements with you.

2.When can I get the quotation ?
Answer:We usually quote within 24 hours after we get your inquiry. If you are very urgent to get the price, please call us.

3.What is your main market?
Answer:Our main market is South east Asia,Middle East, South America, Europe, Russia, Africa and Some of regional.

4.How does your company do quality control? 
Answer:Each year we have quality supervision department inspection, and issue inspection reports, each batch of goods will be strictly controlled, the company's internal will have quality regulation, to ensure that every batch of products qualified and best quality.

5.What's your minimum order quantity?
Answer:Our MOQ is 200 pcs one model one size.

6.Do you provide sample?
Answer:Yes.we do provide sample but express cost need to be born by buyer

7.What is the bulk order delivery time?
Answer:Order lead time will be 30~35 working days.

8.How could I make the payment?
Answer:T/T,Western Union,Wechat pay,Alipay,LC,DP and others.

9. I'd like to Mix several models in one container. May I?
Answer:Certainly. We have to point out that you can select Two models in one container (1X20GP),and Three models in one container(1X40HQ).

10.What is your major product?
Answer:Our major products are gas cooker,gas water heater,range hood,induction cooker and its spare parts.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$13.00 500 Units(MOQ)

Golden Supplier Euro Simple Kitchen Cooker Safety Ignitor Knobs Gas Stove

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$10.00 5000 Pieces(MOQ)

Simple Design Durable Solar Panel Counter Top Electric Ceramic Stove Induction Cooker

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$16.00 500 Pieces(MOQ)

Factory Price Hot Sell Home Appliance Induction Electric Stove

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$35.00 500 Pieces(MOQ)

Mvm20-D-Tx PCBA Customized Service for Infrared Cooker DC Cooker Induction Cooker

Guangdong Cookermore CO., Ltd
$23.00 100 Pieces(MOQ)

Double Burners Gas Stove Stainless Steel Stoves

Guangdong Zhongxi Electric Co., Ltd.
$7.00 200 Units(MOQ)

Sri Lanka Fast Moving Gas Stove Parts Cosmo Burner

Foshan Hengxing Electric Appliance Industry Co., Ltd.
$48.00 100 piece(MOQ)

Home Appliance Built in Tempered Glass 5 Burner Gas Hob

Zhongshan Jiaye Electric Appliance Co., Ltd.
$22.00 100 Pieces(MOQ)

Yg-B9019 Glass Top 3 Burner Brass Burner Gas Cooktop Stove

Foshan City YIGOU Electrical Appliances Co., Ltd
$15.00 600 Pieces(MOQ)

High Quality Mulit Function Automatic Ignition 3 Burner Cooking Infrared Heavy Duty Gas Burner Stove

Foshan Shunde Jiada Electrical Appliance Co., Ltd.
Negotiable 500 Pieces(MOQ)

New Design Infrared Burner High Heatput Power Gas Cooker

Foshan Shunde Ridax Electrical Appliance Co.,Ltd.