Luer Adapter Pre Attached Holder Blood Transfer Device

Price $0.08 Compare
Min Order 100000 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Shanghai, China
Popularity 342 people viewed
Quantity
+-
 

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
21G
Surgical Supplies Materials
Plastic
Ethylene Oxide Sterilization
5 Years
Adult
With Logo Printing
Customized
800PCS/Carton
21G
China
90183210
Product Description
 Blood Transfer Device 

LH001 luer adapter pre attached holder

LH002 Female luer adapter with holder


LH003  Male luer lock adapter with adapter


RFQ

Question 1: What's the MOQ?

Answer: The MOQ for production is 100,000 pcs each size.

Question 2: Do you have any in stock?

Answer: We produce according to client's order.

Question 3: Can we have samples before order?

Answer: Yes, we can provide samples.

Question 4: Do you have any certificate?

Answer: Yes, we have CE, ISO and FDA 510K.

Question 5: Is sterile single pack or non-sterile in bulk?

Answer: We can supply you both sterile single pack and non-sterile in bulk.

Question 6: What's the material of the hub?

Answer: We have two types for your choice, 20G and 21G.

Question 7: Latex free or not?

Answer: We can supply you both.

Question 8: It's for blood collection or urine cup?

Answer: We can supply you both.



Our services
 

 We can make OEM as customer's request.

If any question, please feel free to contact us, we will reply you in time.


Company information

Shanghai Mekon founded in 1996, as the leading medical device company, we are dedicated to the researching and developing and producing of injection products. Through the ISO 9001 quality system and CE product certification, we will provide secure and efficient products to market.
Mekon products and services include:
Infusion products
Needles:
Insulin pen needles, blood collection needles, spinal needle, dental needle, disposable needle, epidural needle, chiba needle, huber needle, fistula needle, microcannula for fillers, different irrigation needle, blunt needle, biopsy needle, introducer needle, scalp vein set and veterinary needle.
Development of special needles according to customer's drawing and request.
New product design and mold making. Mekon mission:
Mekon is committed to public health needs, by listening to customers' request and services, we can better understand the needs of customers, and this helps us to improve our existing products and develop new products. 



 



  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$1.30 6000 Pieces(MOQ)

Meso Needle with 27g-34G CE ISO FDA 510K

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$1.00 100000 Pieces(MOQ)

1 Ml Luer Lock Insulin Syringe Safely 1ml CE ISO FDA 510K

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$13.00 500 Pieces(MOQ)

Inflation Device for Balloon Catheter CE ISO

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$0.10 100000 Pieces(MOQ)

Safety Insulin Pen Needles 5mm 6mm 8mm

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$0.02 10000 Pieces(MOQ)

Medical Disposable Nitrile Glove Dmdc-021

Ningbo First Import & Export Co., Ltd.
$0.60 1000 Pieces(MOQ)

Disposable Filtration and Humidification Hmef Breathing Filter for Medical Use

ThinkEhoo Medical Technology (HangZhou) Co., Ltd.
$0.04 100000 Pieces(MOQ)

Safety Multi-Sample Test Sampling Blood Collection Pen Type Blood Needle with FDA

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$0.60 1000 Pieces(MOQ)

High Quality Disposable Heat and Moisture Exchange Filter-Anti-Bacterial

Ningbo Yuxin Medical Equipment Co.,Ltd.
$4.80 5000 Pieces(MOQ)

Sunton High Flux Dialyzer Hemodialysis Dialyzer China Low Flux Hemodialyzer Dialyzer Pes Hollow Fiber Dialyzer Manufacturing Custom Hemodialyzer Dialyzer

Changzhou Sunton Medical Technology Co., Ltd.
$0.17 5000 Pieces(MOQ)

Disposable Urine Drainage Collection Bags 2000ml with Screw Valve

Changzhou Standard Medical Devices Co., Ltd.