Luer Lock Adaptor for Blood Collection

Price $0.03 Compare
Min Order 100000 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Shanghai, China
Popularity 418 people viewed
Quantity
+-
 

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
20G 21G
Surgical Supplies Materials
SUS304
Ethylene Oxide Sterilization
5 Years
Adult
With Logo Printing
Mekon
10000PCS/Carton
20G 21G
Shanghai
90183210
Product Description
Blood collection needle luer adapter 20G 21G


RFQ

Question 1: What's the MOQ?

Answer: The MOQ for production is 100,000 pcs each size.

Question 2: Do you have any in stock?

Answer: We produce according to client's order.

Question 3: Can we have samples before order?

Answer: Yes, we can provide samples.

Question 4: Do you have any certificate?

Answer: Yes, we have CE, ISO and FDA 510K.

Question 5: Is sterile single pack or non-sterile in bulk?

Answer: We can supply you both sterile single pack and non-sterile in bulk.

Question 6: What's the material of the hub?

Answer: We have two types for your choice, 20G and 21G.

Question 7: Latex free or not?

Answer: We can supply you both.

Question 8: It's for blood collection or urine cup?

Answer: We can supply you both.



Our services
 

 We can make OEM as customer's request.

If any question, please feel free to contact us, we will reply you in time.


Company information

Shanghai Mekon founded in 1996, as the leading medical device company, we are dedicated to the researching and developing and producing of injection products. Through the ISO 9001 quality system and CE product certification, we will provide secure and efficient products to market.
Mekon products and services include:
Infusion products
Needles:
Insulin pen needles, blood collection needles, spinal needle, dental needle, disposable needle, epidural needle, chiba needle, huber needle, fistula needle, microcannula for fillers, different irrigation needle, blunt needle, biopsy needle, introducer needle, scalp vein set and veterinary needle.
Development of special needles according to customer's drawing and request.
New product design and mold making. Mekon mission:
Mekon is committed to public health needs, by listening to customers' request and services, we can better understand the needs of customers, and this helps us to improve our existing products and develop new products. 



 

  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$0.40 6000 Pieces(MOQ)

Anesthesia Quincke Bevel Pencil Sprotte Point Spinal Needle with Introduce CE FDA

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$2.00 100 Pieces(MOQ)

Hair Transplant Needle 1.0mm for Hair Treatment with Good Competitive Price

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$0.03 100000 Pieces(MOQ)

Luer Lock Adaptor for Blood Collection

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$0.04 100000 Pieces(MOQ)

Safety Multi-Sample Test Sampling Blood Collection Pen Type Blood Needle with FDA

Shanghai Mekon Medical Devices Co,. Ltd.
$0.03 50000 Boxes(MOQ)

ISO & CE Certificated - Surgical Blades Without Handle/Stainless Steel Blades

Suzhou Acmed Import & Export Co., Ltd.
$0.15 2000 Pieces(MOQ)

Soft Disposable PVC Nasal Oxygen Cannula with CE ISO Approved

Ningbo Yingmed Medical Instruments Co., Ltd.
$1.50 2000 Pieces(MOQ)

Y-Connector Push-Click Type Memory Hemostatic 180psi Leak-Proof Hemostatic Valve

Crescent Biotechnology Incorporation China
$91.50 1 Piece(MOQ)

Wholesale High-Quality Anti-Infection Adult Diaper Pant Urine Collection Bag Urinary Collector Silicone Urinal for Walking Use

Jiji Smart Underwear (Shenzhen) Co., Ltd.
$0.50 10000 Pieces(MOQ)

Ce ISO Approved Medical Disposable PVC Portable Nebulizer Oxygen Mask

Shanghai Even Medical Instruments Co., Ltd.
$0.11 200000 Pieces(MOQ)

China Made Plastic Disposable Syringe for Single Use with CE/ISO Approved

Yangzhou Easier Way Import and Export Co., Ltd