Mechanical Seal Water Pump Double Face Mechanical Seal 560d

Price $10.00 Compare
Min Order 5 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Anhui, China
Popularity 207 people viewed
Quantity
+-
 

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 10 years
Profile Certified by SGS/BV
560D
Single End
High Pressure Mechanical Seals
Ultra-High-Speed Mechanical Seal
Temperature Mechanical Seal
Corrosion
Standard
O-Ring Mechanical Seals
Balanced
for Pump, Compressor
ISO9001
for Blower Pump, Diving Pump and Circulating Pump
JR
Carton
as requirement
China
848420090
Product Description

Mechanical seal-multiple spring which are availble in a wide varietyh of elastomers for handing practically every industril fluid. All components are held togther by a snap ring in a unized construction design and can be repaired easily on-site.
 
High Quality Mechanical Seals

Description:

Replacement to:
For blower pump, diving pump and circulating pump

1. Operational Conditions: 
Temperature: -20ºC to +180ºC
Pressure: ≤1.0MPa
Speed: ≤15m/s
2. Materials: 
Stationary Ring: Silicon Carbide, Carbon, TC
Rotary Ring: Silicon Carbide, TC
Secondary Seal: NBR, EPDM, Viton
Spring and Metal Parts: Steel 
3. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids

 

Operational Conditions:

 

Temperature:

 -30ºCto+200ºC

Pressure:

≤1.2MPa

Speed:

≤20m/s

Materials:

 

Stationary Ring:

Q2,U2,B

Rotary Ring:

Q2,V1,U2

Secondary Seal:

P,E,V

Spring and Metal Parts:

F,G

Applications:

Clean water, sewage water, Oil and other moderately corrosive fluids








mechanical seal could be interchangeable with John crane, BGM, 
Aesseal, Vulcan, Roten seals etc.
 
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, GRF Pumps, 
Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA 
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, 
Vogelsang Pumps etc.
 
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or
 drawing, and design as your request.
 
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump, 
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, 
cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry, 
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
 
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good
 insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
 
 
Welcome to quote for more details. 


 Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there? 
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to
 Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, 
are warmly welcome to visit us!

Question 4: How does your factory do regarding quality control? 
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to q
uality controlling from the very beginning to the very end. 
Our factory has gained ISO9001 authentication.

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal 
or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
 
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
 
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, 
Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps 
and so on. Please kindly visit our website: supseals.en.made-in-china.com
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Mechanical Seal for Water Pump Cr Vertical Multi-Stage Pump Cartridge Seals Mechanical Shaft Seal

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
Negotiable 5 Pieces(MOQ)

Carbon Graphite Seal Ring Carbon Graphite Bearing Carbon Bushing

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

Hj92n Seal Mechanical Seal 92n

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$10.00 5 Pieces(MOQ)

G60 Mechanical Seal Silicon Carbide Ssic Rbsic Ring Mg1 M7n G9 Da

Hefei Supseals International Trade Co., Ltd.
$0.20 30000 Rolls(MOQ)

12mm*0.1mm*10m PTFE Thread Seal Tapes for Plumbing Selling Well in Mexico

Ningbo Qianxiang Huiya International Trade Co., Ltd.
$88.88 5 Pieces(MOQ)

Ms1 Mechanical Seal for Mission Magnum Mud Pump

Anhui Hengda Mechanical Seal Manufacturing Co., Ltd.
$1.00 1 Piece(MOQ)

Machinery Seal Garlock Seal API ASME B16.20 Low Carbon Steel Lcs Forging Ring Joint Gasket

Wenzhou Kasin Valve Pipe Fitting Co., Ltd.
$61.50 500 Sets(MOQ)

301-16L Rubber Ceramic Single Face Water Pump Mechanical Seal

Wenling Jindian Seals Factory
$21.00 5 Pieces(MOQ)

Ai Fa Laval Lkh Mechanical Seals 92-35, 27, 91-22 Pump Mechanical Seal, Cartridge Mechanical Seal, Water Pump Seals, Tc Seals, Oil Seals

Anhui Hengda Mechanical Seal Manufacturing Co., Ltd.
$61.50 500 Sets(MOQ)

301-14p Rubber Ceramic Single Face Water Pump Mechanical Seal

Wenling Jindian Seals Factory