Rhinoplasty Sterilized Silicon Septoplaty Splint Doyle Internal Removable Nose Splints with Airway for Nose Job

Price $2.50 Compare
Min Order 50 pairs
Availability In Stock
Shipping From Shandong, China
Popularity 445 people viewed
Quantity
+-
 

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
Y-SN001
Surgical Supplies Materials
Silicon, Medical Grade PVC, PP, ABS
Ethylene Oxide Sterilization
One Year
All
Customer Decision
Clinic/Plastic Surgery/Ent/Rhinoplaty
CE, ISO9001, ISO14001
Waterproof Comfortable/Easy Operate
Fixation and Immobilization
Available
Yes
Sealed Packaging
Class I
Transparent
60*25mm, 65*25cm
3 Years
GB/T 32610
Yabin Medical
Pack
accroding to the quantity
China Shandong Zibo
Product Description

ENT Silicon splint Doyle Internal Nasal Splints with Airway and Sterilizatio
Product Description

 Silicone nasal septal splint with integral airway.
• Provides septal support and allows nasal breathing post-operative through integral airway
• Pre-punched hole in anterior tip for easier suturing to prevent dislodgement and aid in septal stabilization
• 100% medical grade silicone for ease of insertion and removal
• Provided sterile, ready to use

Company Information
Certifications

Yabin products

 

Trade Shows

Our Services

1 Q: Are you a factory or trading company?

Answer: We are a real factory. It's easy to be recognized from our website and logo.

2 Q: Can you provide samples for checking before order?

Answer: Yes, we can offer you some free samples for some low-valued sample, you need only to bear the freight cost. For some high-valued sample, we'd like to give you a special discount.

3 Q: How do your guarantee the quality of your products?

Answer: We have professional inspectors to analyze chemical composition of the raw materials, and test the finished products strictly according to standard stipulated in the contract. In this process, two ends appearance, being degree, fixed length etc., will be checked one by one. From production, packaging to transport, we strive to ensure that every link is perfect

4 Q: What's your MOQ?

Answer: For our low temperature thermoplastic products, one piece should be available.But adding tax, transfer, custom charges, it's not fair for buyers. So a large quantity will be much suitable for all of us.

5 Q: How about the trade terms?

 Answer: EXW, FOB, CFR, CIF will be accepted.

6 Q: How about your payment term?

 Answer: Paypal, Western Union, L/C is our regular payment terms.

7 Q: What is your delivery time?

  Answer: For stocks, we can send the goods to loading port within 7 days after receiving your deposit. For production period, it usually be about 10days-15days.

8 Q: Where did you export?

 Answer: USA, Canada, Japan, Southeast Asia, Eastern Europe, South Africa, South America, etc.

9 Q: Can you supply OEM products under my brand?

Answer: Yes, It's Ok.

10 Q: Can I become a exclusive distributor of your products in my area?

Answer: Yes, it is possible.

 

 

  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$2.00 20 Pieces(MOQ)

Silicone Splint Doyle Internal Nasal Splints with Airway and Sterilization

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$2.50 50 pairs(MOQ)

Rhinoplasty Sterilized Silicon Septoplaty Splint Doyle Internal Removable Nose Splints with Airway for Nose Job

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$13.00 10 Pieces(MOQ)

3 Pins P Type Head Mask Thermoplastic Radiotherapy Immobilization

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$41.25 1 Piece(MOQ)

S Type Thermoplastic Radiotherapy Mask for Cancer Oncology Radiation Therapy Head Neck Shoulder Immobilization Fixation with Factory Price

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$105.00 1 Piece(MOQ)

Factory Price China Stainless Steel Youbetter Animal Implant Plate Medical Device Orthopedic

Suzhou Youbetter Medical Apparatus Co., Ltd.
$0.62 1000 Dozen(MOQ)

Factory Direct Surgical Suture Polyglactine Pgla Suture

Jiangsu Nuohong Medical Technology Co., Ltd.
$0.02 5000 Pieces(MOQ)

Factory Sale Plastic Micro Blood Tube Collection Pet/Glass EDTA Blood Collection Tube for Lab

Guizhou Gaoyi Medical Technology Research and Development Co., Ltd.
Negotiable 12000 Pieces(MOQ)

Vacuum Blood Collection Tube (No Additive Tube)

Chengdu Puth Medical Technology Co., Ltd.
$0.04 50000 Pieces(MOQ)

Ce and FDA Certificated Blood Collection Tube

Qingdao Caremax Medical Technology Co., Ltd.
$0.50 100000 Pieces(MOQ)

Sterile Disposable Syringes for Single Use with Needles with/Without Needle for Medical Injection

Anhui Nabeide Medical Technology Co., Ltd.