Nasal Sponge with Airway Tube Merocel Hospital Dressing for The Ent Dressing

Price $1.50 Compare
Min Order 500 Bags
Availability In Stock
Shipping From Shandong, China
Popularity 331 people viewed
Quantity
+-
 

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
Surgical Supplies Materials
Non-woven Fabric
Ethylene Oxide Sterilization
One Year
All
Customer Decision
Orthopedics/Rehabilitation/Burn Department/Radiati
CE, ISO9001, ISO14001
Reusable, Modable, Good Tensil, No Deformity
Fixation and Immobilization
Available
Yes
Sealed Packaging
Yabin Medical
Pack
accroding to the quantity
China Shandong Zibo
Product Description
Nasal Sponge with airway tube merocel hospital dressing for the ent dressing
 1 Q: Are you a factory or trading company?
Answer: We are a real factory. It's easy to be recognized from our website and logo.
2 Q: Can you provide samples for checking before order?
Answer: Yes, we can offer you some free samples for some low-valued sample, you need only to bear the freight cost. For some high-valued sample, we'd like to give you a special discount.
3 Q: How do your guarantee the quality of your products?
Answer: We have professional inspectors to analyze chemical composition of the raw materials, and test the finished products strictly according to standard stipulated in the contract. In this process, two ends appearance, being degree, fixed length etc., will be checked one by one. From production, packaging to transport, we strive to ensure that every link is perfect
4 Q: What's your MOQ?
Answer: For our low temperature thermoplastic products, one piece should be available.But adding tax, transfer, custom charges, it's not fair for buyers. So a large quantity will be much suitable for all of us.
5 Q: How about the trade terms?
 Answer: EXW, FOB, CFR, CIF will be accepted.
6 Q: How about your payment term?
 Answer: Paypal, Western Union, L/C is our regular payment terms.
7 Q: What is your delivery time?
  Answer: For stocks, we can send the goods to loading port within 7 days after receiving your deposit. For production period, it usually be about 10days-15days.
8 Q: Where did you export?
 Answer: USA, Canada, Japan, Southeast Asia, Eastern Europe, South Africa, South America, etc.
9 Q: Can you supply OEM products under my brand?
Answer: Yes, It's Ok.
10 Q: Can I become a exclusive distributor of your products in my area?
Answer: Yes, it is possible.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$9.80 10 Pieces(MOQ)

Type S-Frame Radiotherapy Immobilization Thermoplastic Head Masks

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$1.50 50 Pieces(MOQ)

Rhinoplasty Nose Splint Thermoplastic Nasal Splint Broken Nose Cast Post Rhinoplasty and Nasal Fracture

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$1.50 500 Bags(MOQ)

Nasal Sponge with Airway Tube Merocel Hospital Dressing for The Ent Dressing

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$45.00 1 Piece(MOQ)

Eco Polymer Material Reusable/Disposable Thermoplastic Splinting Orthopedic Splint Fracture Brace Splint

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$0.10 100000 Pieces(MOQ)

Medical Single Use Sterile Iodophor Cotton Antiseptic Povidone-Iodine Swab Stick with CE/ISO

Qingdao Medmount Medical Technology Co., Ltd
$0.01 100000 Pieces(MOQ)

Blood Collection Needle for Single Use

Anhui Easyway Medical Supplies Co., Ltd.
$0.03 100000 Bags(MOQ)

18g-27g Medical Use Scalp Vein Set with Butterfly Needle

Jiangsu WLD Medical Co., Ltd.
$0.50 1000 Pieces(MOQ)

Medical Disposable Extension Drip IV Infusion Set with Flow Regulator

NINGBO VITAL INTERNATIONAL TRADING CO., LTD.
$0.84 1000 Pieces(MOQ)

No-Sting Skin Barrier Wipes for Colostomy, Ostomy Supplies Affordable Bulk Supplies

Hubei Heagi Medical Instrument Co., Ltd.
$35.00 2000 boxes(MOQ)

System Sensor Cgm High Quality Meter Blood Continuous Monitoring Glucose

Qingdao Conston Medical Technology Co., Ltd.