Thermoplastic Mask Throat Cancer Patient Fixation System in Radiation Therapy

Price $9.80 Compare
Min Order 50 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Shandong, China
Popularity 455 people viewed
Quantity
+-
 

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
Y-M002
Face Mask/Apron/Gloves
TPE
Ethylene Oxide Sterilization
Three Years
All
With Logo Printing
Yabin
Boxes
255*321*3.2
China
3920999090
Product Description

Thermoplastic Mask Throat Cancer Patient Fixation System in Radiation Therapy 

 

 

 

 

 

 

 


Moulding a Radiotherapy Mask 6 things often go wrong but can easily be avoided

1. Adjust the water temperature to 68ºC-72 ºC , more than 80 ºC will make the mask contraction and deformation.

2. Be sure not to place the mask in hot water for a long time. In general, 2-3 minutes should be enough to make the mask soften and activation.

3. The available time for modeling the mask is 3 '30 ''(3 minutes and 30 seconds)

4. The maximum tensile strength of orthopedic sheet is 1.5 times of its original size; And the maximum tensile strength of the mask product is 6 times of its own. Excessive pulling could affect its reshaped resilience and damage its memory function.

5. How to restore a molding mask back to its factory settings? Just put it into the 68ºC-72ºC water and then it will rebound automatically after 5 minutes.

6. Due to the characteristics of the material itself, in the activation process, it will occasionally occur small area of sticky. Please be sure not to pull randomly. When it leaves the water to solidify, it will automatically relieves adhesion.

 

 

1 Q: Are you a factory or trading company?

Answer: We are a real factory. It's easy to be recognized from our website and logo.

 

2 Q: Can you provide samples for checking before order?

Answer: Yes, we can offer you some free samples for some low-valued sample, you need only to bear the freight cost. For some high-valued sample, we'd like to give you a special discount.

 

3 Q: How do your guarantee the quality of your products?

Answer: We have professional inspectors to analyze chemical composition of the raw materials, and test the finished products strictly according to standard stipulated in the contract. In this process, two ends appearance, being degree, fixed length etc., will be checked one by one. From production, packaging to transport, we strive to ensure that every link is perfect.

 

4 Q: What's your MOQ?

Answer: For our low temperature thermoplastic products, one piece should be available.But adding tax, transfer, custom charges, it's not fair for buyers. So a large quantity will be much suitable for all of us.

 

5 Q: How about the trade terms?

 Answer: EXW, FOB, CFR, CIF will be accepted.

 

6. Q: How about your payment term?

 Answer: Paypal, Western Union, L/C is our regular payment terms.

 

7. Q: What is your delivery time?

  Answer: For stocks, we can send the goods to loading port within 7 days after receiving your deposit. For production period, it usually be about 10days-15days.

 

8. Q: Where did you export?

 Answer: USA, Canada, Japan, Southeast Asia, Eastern Europe, South Africa, South America, etc.

9. Q: Can you supply OEM products under my brand?

Answer: Yes, It's Ok.

 

10. Q: Can I become a exclusive distributor of your products in my area?

Answer: Yes, it is possible.

 

11. Q: When and how could I touch you?

Answer: 7days a week&24 hours. I'm a workaholic,  so you could touch me anytime you like.

 

Click here for more information.

 http://yabinmedical1.en.made-in-china.com

http://yabinmedical1.en.made-in-china.com

https://yabinmedical1.en.made-in-china.com

https://yabinmedical1.en.made-in-china.com

 

As Long Time As You Need, As Long Time As I Have!

Touch Me for Free Samples!!

 

  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$23.00 10 Pieces(MOQ)

Smooth Edge 4 Clamps Mask Radiotherapy Mask Used for Cancer Therapy

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$6.50 20 Pieces(MOQ)

Thermoplastic Orthopedic Splint for Thumb Support Finger Wrist Fracture Physiotherapy Rehablitation Fixation

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$21.00 10 Pieces(MOQ)

Thermoplastic Splint Nose Fracture Nasal Splint for Sinus Surgery Septoplasty Rhinoplasty Rehabilitation with CE ISO

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$2.50 50 pairs(MOQ)

Rhinoplasty Sterilized Silicon Septoplaty Splint Doyle Internal Removable Nose Splints with Airway for Nose Job

Shandong Yabin Medical Technology Co., Ltd.
$6.50 500 Pieces(MOQ)

Disposable Adult CPR PVC Mask Manual Resuscitator Ambu Bag

Hangzhou Xinrui Medical Device Co., Ltd.
$3.10 1000 Pieces(MOQ)

24h Type Neonatal Closed Suction System for 5fr 6fr

MCREAT(GUANGZHOU)BIO-TECH CO.,LTD
$25.00 1 Piece(MOQ)

Best Quality Revolax 1ml Linked Cross Hyluronic Acid Dermal Fillers OEM Eye Chin Cheeks Face Care Anti Wrinkle Injectable

Shijiazhuang Asa Technology Co., Ltd.
$0.03 1000 Pieces(MOQ)

43*45mm High Quality Medical Suction Electrodes ECG Chest Suction Electrodes

JIANGXI DINGSHENG RECORDING PAPER CO., LTD.
$1.00 1 Piece(MOQ)

Titan Disposable Endoscopic Cutter Stapler and Cartridge, with CE/ISO Certificate, for Laparoscopic, Wholesale High Quality, Medical Surgical Instrument

Zener Medtec (Changzhou) Co., Ltd.
$3.00 100 Pieces(MOQ)

Whosale Factory High Precision Stainless Steel Fue Punch Circular Drill Bit for 0.7, 0.8, 0.9, 1.0 1.1mm Hair Transplant OEM/ODM China Price Customized Needle

Shenzhen Sinmer Technology Co., Ltd.