68E for Johnson Classic IC Pumps and Hilge pumps.
68B / AES W03 SEAL | ||
Work Condtions | Size | Materials |
Temperature:-20ºC to 180ºC | 20mm,48mm,65mm,80mm,90mm,100mm | Face: SS304,SS316, TC |
Pressure:Up to 8 Bar | Seat: SiC, TC ,CAR | |
Speed:Up to 10 m/s | Elastomer:NBR, EPDM, VIT .Etc | |
End Play / Axial Float Allowance:±1.0mm | Metal Parts : SS304, SS316 | |






At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request.
With advanced designer&manufacturer of machanical seal, for industrial pump,
its range involves in: industrial pump mechanical seal, mixer and agitator seal, cartridge seal, metal bellows seal, auto cooling pump seal and suto air-condition compressor lip seal.
It is widely used and highly reliable in food, drink, petroleum, chemistry,
refinery, paper making, pharmacy, power and auto industry etc.
Characteristics:
High and low temperature resistant, acid-alkali resistant, ozone resistant, aging resistant, weather resistant, good insulation property, anti-toxic, good air-permeable, etc.
Welcome to quote for more details.



Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.
Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.
Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!
Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.
Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.
Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on. Please kindly visit our website: supseals.en.made-in-china.com








Audited Supplier






