Aluminum Front Case ATX Gaming PC Case Glass Computer Case

Price $13.90 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 462 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Guangdong, China
  • Linsa (Ms.)  
G51
ATX
Without Power Supply
ATX
Tower
Steel plate
Black
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Back Cable Management
up to 280mm
0.5mm
up to 165mm
342*185*413mm
2
3
OEM
Carton
473*233*440MM
China
84733090
Product Description
Aluminum Front Case ATX Gaming PC Case Glass Computer Case

Product Description
TYPE  :     Micro ATX /ATX CASEProduct  dimension: 342*185*413MM
Front panelUSB1.0*2+USB3.0 HD Audio   with metal mashFan capacity Front: 3*12cm/2*14cm(optional)
Side panelAcrylic (optional Glass )Fan capacity Rear: 1*12cm(optional)
Drive space:3.25:2Fan capacity Top: 2*12cm(optional)
Drive space:2.25:2Support VGA card length: 280mm
Measurement: 1400Pcs/40HQSupport CPU cooler: 165mm
Carton dimension:  473*233*440MM
 

 

Metal mesh design:


Hardware:

Tempered glass / Acrylic left side panel



 
We are still major in:
 


  FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$13.90 300 Pieces(MOQ)

ATX Computer Tower PC Gaming Case with Attractive RGB LED Strips Design

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$25.00 300 Pieces(MOQ)

New Design Factory Gaming Computer Case ATX PC Case HD USB3.0 Tempered Glass Computer Case & Towers Server Chassis

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$8.90 300 Pieces(MOQ)

RGB ATX Computer Towers Cases Gaming Case PC Cabinet Computer Casing

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.10 300 Pieces(MOQ)

Micro-ATX RGB Fans Gaming PC Tower Computer Cabinet with Top Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$17.50 10 Pieces(MOQ)

A59 White Desktop Computer Cases Adapted to ATX Power Supplies Home Computer Matx Case

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.
Negotiable 300 Pieces(MOQ)

PC Case Micro ATX, Desktop Minitower

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$14.90 300 Pieces(MOQ)

White Micro ATX Case USB3.0+USB2.0*2 Computer Parts PC Micro ATX Gaming Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$95.00 1 Piece(MOQ)

Nas 8-Drive Storage Server Full-Height Pcie Bay Hot-Swappable Chassis Case

Dongguan Fanlong Hardware Technology Co., Ltd.
$38.15 100 Pieces(MOQ)

Tower Gaming ATX Computer Case with RGB Fans Wholesale Price Direct From China Factory Distintive Design and High-Quality

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$72.39 100 Pieces(MOQ)

MID Tower Gaming PC Cabinet M-ATX ATX Computer PC Case Gaming Casing PC Computer Case

Asiahorse (Shenzhen) Industry Co., Ltd.