Custom Design Desktop Micro ATX PC Case Slim Computer Cases

Price $13.90 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 367 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Guangdong, China
  • Linsa (Ms.)  
ZM13
MicroATX
Without Power Supply
MATX
Tower
Steel plate
Black
USB1.0*2+HD Audio
Non Back Cable Management
up to 252mm
0.5mm
380*100*300mm
OEM
Carton
355*148*465mm
Guangzhou
84733090
Product Description
Custom Design Desktop Micro ATX PC Case Slim Computer Cases
Front panle Plastic
Top coverMetal
side panel (left)Metal side panel
side cover (right)Metal cover
Chassis:SPCC 0.4mm 
USB1.0*2+HD AUDIO(Included)
USB3.0*1/
PSU Port:Top mounted PSU
Reserved Fan PortsTop:1x8cm (Fan optional)
Front :/
Rear:/
5.25DVD:1
3.5HDD:2
2.5SDD:1
SizeChassis:380*100*300mm
Case:415*116*300mm
Carton:355*148*465mm
Loading QTY 40HQ2688pcs
Max VGA Card:252mm
Max CPU  Cooler75mm
FQA:

1. How can I contact your company?
Answer: Firstly, you can send messages by TradeMessenger; Secondly, you can enter into product interface to leave us an email at the bottom of the page; Thirdly, you can add our Wechat or Whatsapp by the phone number; Finally, you can call us directly by phone number.


2. Can I buy one sample for testing? 
Answer: Yes, normally we can offer a sample.
 
3. What is MOQ for one model? 
Answer: normally MOQ is 300pcs for one model. 
 
4. What is the lead time? 
Answer: the production time is about 10-20days, depending on the request.
 
5. Is OEM or ODM provided? 
Answer: Yes. we can offer custom design on packing boxes, stickers, etc. if required. 


6. What RAM can you offer? 
Answer: normally it is 0.5% ~ 1% spare parts of the order. 

7. How can I deliver the goods?
Answer: you can choose the sea shipping or the training delivery, or we can work with our forwarder.
 
8. Where is your Loading Port? 
Answer: Guangzhou or Shenzhen, China.




 
COMPANY PROFILE

Xingsun Electronic& Technology Co., Ltd was founded in 2009, We are a professional manufacturer of PC cases, power supplies, cooling fans, motherboard with independent research, production and sale system.

The philosophy of our company Concerns the benefit of the customer, creating more profit for the customer. We have been concentrating on providing our domestic and overseas clients with more efficient and qualified products and service



  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$8.90 300 Pieces(MOQ)

RGB ATX Computer Towers Cases Gaming Case PC Cabinet Computer Casing

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$19.00 300 Pieces(MOQ)

360mm Water Cooler Gaming PC Eatx Computer Gaming Case with Real Wood

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$8.90 300 Pieces(MOQ)

Office Micro-ATX Tower PC Computer Cabinet with Top Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$132.50 100 Pieces(MOQ)

OEM 8-Bay 9-Bay Nas Chassis Matx Motherboard ATX Power Supply Enterprise Household Rack File Storage Server

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$48.00 500 Pieces(MOQ)

Segotep Eatx Cube Shape Case, Full Tempered Glass Panel Case

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$11.20 300 Pieces(MOQ)

Wholesale ATX Gaming PC Case USB3.0 Tempered Glass Panel Computer Case Cube and RGB Fans Vertical Cabinet

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Negotiable 300 Pieces(MOQ)

Computer Case by Latest Design, PC Case, Computer Parts

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.
$10.10 300 Pieces(MOQ)

PC Gaming Computer Case with RGB Cooling Fan Igh Quality New Comfortable Iron Mesh Panel

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD