Custom Design Desktop PC Case Slim Computer Case with Steel Mesh

Price $13.90 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 394 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 6 years
Profile Certified by SGS/BV
  • Guangdong, China
  • Linsa (Ms.)  
ZM13
MicroATX
Without Power Supply
MATX
Tower
Steel plate
Black
USB1.0*2+HD Audio
Non Back Cable Management
up to 252mm
0.5mm
380*100*300mm
OEM
Carton
355*148*465mm
Guangzhou
84733090
Product Description
Custom Design Desktop PC Case Slim Computer Case with Steel Mesh
Front panle Plastic
Top coverMetal
side panel (left)Metal side panel
side cover (right)Metal cover
Chassis:SPCC 0.4mm 
USB1.0*2+HD AUDIO(Included)
USB3.0*1/
PSU Port:Top mounted PSU
Reserved Fan PortsTop:1x8cm (Fan optional)
Front :/
Rear:/
5.25DVD:1
3.5HDD:2
2.5SDD:1
SizeChassis:380*100*300mm
Case:415*116*300mm
Carton:355*148*465mm
Loading QTY 40HQ2688pcs
Max VGA Card:252mm
Max CPU  Cooler75mm
FQA:

1. How can I contact your company?
Answer: Firstly, you can send messages by TradeMessenger; Secondly, you can enter into product interface to leave us an email at the bottom of the page; Thirdly, you can add our Wechat or Whatsapp by the phone number; Finally, you can call us directly by phone number.


2. Can I buy one sample for testing? 
Answer: Yes, normally we can offer a sample.
 
3. What is MOQ for one model? 
Answer: normally MOQ is 300pcs for one model. 
 
4. What is the lead time? 
Answer: the production time is about 10-20days, depending on the request.
 
5. Is OEM or ODM provided? 
Answer: Yes. we can offer custom design on packing boxes, stickers, etc. if required. 


6. What RAM can you offer? 
Answer: normally it is 0.5% ~ 1% spare parts of the order. 

7. How can I deliver the goods?
Answer: you can choose the sea shipping or the training delivery, or we can work with our forwarder.
 
8. Where is your Loading Port? 
Answer: Guangzhou or Shenzhen, China.




 
COMPANY PROFILE

Xingsun Electronic& Technology Co., Ltd was founded in 2009, We are a professional manufacturer of PC cases, power supplies, cooling fans, motherboard with independent research, production and sale system.

The philosophy of our company Concerns the benefit of the customer, creating more profit for the customer. We have been concentrating on providing our domestic and overseas clients with more efficient and qualified products and service



  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$49.80 500 Pieces(MOQ)

850W Gold Power Supply for Gaming Power Supply

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$6.50 1000 Pieces(MOQ)

ATX 200W PC Power Supply 12V Switching Factory Price

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$38.00 300 Pieces(MOQ)

2024 New Competitive Curved Glass Gaming Case ATX Fish Tank PC Case Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$10.10 500 Pieces(MOQ)

Micro Sfx 250W Small Fonts Switching Power Supply Slim Computer Power Supply

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$210.00 1 Piece(MOQ)

8-Disc Nas Storage Server Sas/Nvme Hot-Swappable Chassis Case

Dongguan Fanlong Hardware Technology Co., Ltd.
Negotiable 300 Pieces(MOQ)

C12b High-Gloss ABS Material Injection Computer Gaming Case

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$5.80 500 Pieces(MOQ)

A03W ATX Computer Case with Mesh

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$12.20 500 Pieces(MOQ)

Desktop Tower Gamer Gaming Computer Case PC Gabinet ATX Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$40.00 100 Pieces(MOQ)

Transparent ATX MID-Tower Desktop Computer PC Gaming Case Tanslucent Tempered Glass Panels with 9 PCS 120mm LED RGB Fans Pre-Installed with Cooling Fans

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Negotiable 500 Pieces(MOQ)

Desktop Sff Computer Case, Sff Gabinete with Build-in Speaker System

Guangdong Sohoo Technology Co., Ltd.