Gabinete MID Tower Sea View PC Gaming Case with Wooden Panel

Price $25.00 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 406 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
1#
ATX
Without Power Supply
ATX
MID Tower
Steel plate
Black
USB2.0*1+USB3.0*1+HD Audio
Back Cable Management
up to 400mm
0.7mm
up to 175mm
420*285*390mm
Carton
OEM
Carton
420*285*410mm
Guangzhou
84733090
Product Description
Gabinete Mid Tower Sea View PC Gaming Case With wooden Panel

Product Description
TYPE  :     ATX Product  dimension: 420*285*410MM
Front panelUSB2.0*1+USB3.0*1+ HD Audio  Fan capacity Bottom: 3*12cm/2*14cm(optional)
Side panelTempered glassFan capacity Rear: 1*12cm(optional)
Drive space:3.25:1Fan capacity Top: 3*12cm/2*14cm(optional)
Drive space:2.25:2Fan capacity Side: 3*12cm/2*14cm(optional)
Measurement: 880Pcs/40HQSupport CPU cooler: 175mm
Carton dimension: 455*345*485MM

Support VGA card length: 
 
400mm

Radiator Support Rear:

120mm

Radiator Support Side:

240mm 280mm / 360mm

Radiator Support Top:
 
240mm / 280mm / 360mm  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 







FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight. 

 
 

 
 
 
 
 
 
 



 
 
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$25.00 300 Pieces(MOQ)

ATX Computer Case Gaming PC CPU Server USB3.0 Cabinet with Tempered Glass Steel Panel

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$15.00 300 Pieces(MOQ)

Full White Eatx Gaming Case 360mm Radiator Without Screws Left Side Panel PC Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$14.90 300 Pieces(MOQ)

White Micro ATX Case USB3.0+USB2.0*2 Computer Parts PC Micro ATX Gaming Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$8.90 300 Pieces(MOQ)

Office Micro-ATX Tower PC Computer Cabinet with Top Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$31.80 100 Pieces(MOQ)

New ATX MID-Tower Desktop Computer Gaming Case Tanslucent Tempered Glass Panels with 9 PCS 120mm LED RGB Fans Pre-Installed and Remot

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$5.80 500 Pieces(MOQ)

Cheap But High Quality Desktop Casing Micro ATX Computer PC Case

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$13.10 300 Pieces(MOQ)

Micro-ATX Fashion Gaming PC Case Tower Computer Cabinet with Metal Mesh

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
Negotiable 300 Pieces(MOQ)

C03 (B) High-Gloss ABS Material Computer Case

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$6.80 500 Pieces(MOQ)

K20b Hot Sell ATX Computer Gaming Case

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$35.00 500 Pieces(MOQ)

Segotep Gank 360 Mesh Panel Case with Tempered Side Glass, Eatx Case, Smart Magnetic Absorb Panel, PC Gaming Case, Top I/O Box, Back Cable Management

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.