High Quality ATX Plastic LED Gaming CPU Cabinet Computer Case

Price $10.90 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 466 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
ZH05
Eatx/ATX/Micro-ATX/Mini-Itx
Without Power Supply
Eatx/ATX/Micro-ATX/Mini-Itx
Tower
Steel plate
Black
1*USB3.0,2*USB1.0,Mic/Earphone
Not Support Cable Management
up to 350mm
0.6mm
OEM
Carton
490*250*465MM
Guangzhou China
84733090
Product Description
 

Product Description
TYPE  :     EATX/ATX/Micro-ATX/mini-ITXHardware dimension:370*200*440MM
Front panel:Metal MeshProduct  dimension:410*202*455MM
Side panel:Tempered Glass Carton dimension: 490*250*465MM
Thickness:Top and side 0.6mm, inside 0.5mm
Acrylic side panel
Fan capacity Front: 120MM*3/140MM *2
HDD(3.5')2Fan capacity Rear: 120MM*1(optional)
SSD(2.5')2Fan capacity Top: 120MM*2(optional)
Interface:USB3.0*1,USB1.0*2+Mic/EarphonePCI slot:7
Support CPU cooler: 162mmWater cooling:Top:240mm          
Rear:120mm
Support VGA card length:350mm  
 
 


FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
  

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
  

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
  

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
  

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
  

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
  

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
  

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
  

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
 


 
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Newest ATX Gaming PC Case Glass Computer PC Gaming Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$9.10 300 Pieces(MOQ)

Thick Chassis Gabinete MID Tower Office Desktop PC Case Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.90 300 Pieces(MOQ)

Tempered Glass Computer Gaming Case PC Cabinet for Gamer

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$13.23 500 Pieces(MOQ)

Good Quality PC Case Gamer Computer Gaming PC Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$40.20 300 Pieces(MOQ)

Perforated Market Hot Fish Tank Gaming Case with Screen Latest Model with 10 RGB Fans Support Water Cooler

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
Negotiable 100 Pieces(MOQ)

Micro Gaming PC Case with 240/280mm Front Water Cooling Fan Dust Filter

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$10.90 300 Pieces(MOQ)

High Quality ATX Plastic LED Gaming CPU Cabinet Computer Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$6.80 500 Pieces(MOQ)

Computer Gaming Case for ATX Computer Case

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$12.80 300 Pieces(MOQ)

Simple Metal Front Panel Tempered Glass Micro ATX PC Gaming Computer Case

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$36.00 200 Pieces(MOQ)

4u Computer Case ATX Gaming PC Server Case Industrial Rackmount Network 19′ ′ Rack Cabinet Case 4UC

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD