Hot Sale ATX Mesh PC Gaming Case Computer Parts Computer PC Case

Price $13.90 Compare
Min Order 300 Pieces
Availability In Stock
Shipping From Guangdong, China
Popularity 405 people viewed
Quantity
+-
 

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 5 years
Profile Certified by SGS/BV
G10
ATX
Without Power Supply
ATX
Tower
Steel plate
Black
1*USB3.0, 2*USB2.0, HD Audio
Back Cable Management
up to 280mm
0.5mm
up to 165mm
OEM
Carton
473*233*440MM
China
84733090
Product Description
Hot Sale ATX Mesh PC Gaming Case Computer Parts Computer PC Case
Product Description
TYPE  :     Micro ATX /ATX CASEProduct  dimension: 342*185*413MM
Front panelUSB1.0*2+USB3.0 HD Audio Fan capacity Front: 3*12cm/2*14cm(optional)
Side panelAcrylic (optional Glass )Fan capacity Rear: 1*12cm(optional)
Drive space:3.25:2Fan capacity Top: 2*12cm(optional)
Drive space:2.25:2Support VGA card length: 280mm
Measurement: 1400Pcs/40HQSupport CPU cooler: 165mm
Carton dimension:  473*233*440MM
 

 
 

Feature

Full Metal Mesh Front Panel Keep the Best Ventilation

Metal mesh design for the best ventilation




Hardware:

 
 
We are still major in:
 

 
FQA:
1. Our working day. 
Answer: Working Days/Hours: Mon - Sat / 9:00 AM - 7:00 PM 
 

2. How can I contact your sales to ask question and inquiry? 
Answer: You can contact us directly by Skype,WhatsApp and Trade Manager. And can also enter into Product Interface to leave us message/email at the bottom of the page. 
 

3. How soon can I get a response or reply from you? 
Answer: We will give you immediate response via Skype,WhatsApp and Trade Manger. And email reply within 24 hours. 
 

4. Can I get some samples before placing an order? 
Answer: Of course, it is OK. Sample fee is required, and will be refunded once order placed. 
 

5. How long is the production time? 
Answer: It depends. sealed computer case, Usually 30 days after deposit received and product details confirmed. 
 

6. Is OEM ODM provided? 
Answer: Yes. And we will also offer customized design on packing boxes, sticker, etc. if required. 
 

7. What RAM can you offer? 
Answer: It depends on which product you are inquiry. Usually, 0.3% ~ 1%. 
 

8. Where is your Loading Port? 
Answer: Usually Shenzhen, China. 
 

9. What are your payment terms? 
Answer: Normally, 30% deposit and balance T/T against copy of Bill of Lading or L/C at sight.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





















 
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$9.80 300 Pieces(MOQ)

Wholesale PC Case Computer Parts Gaming PC Computer Case with Metal Mesh

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$25.00 300 Pieces(MOQ)

New Design Factory Gaming Computer Case ATX PC Case HD USB3.0 Tempered Glass Computer Case & Towers Server Chassis

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$15.50 300 Pieces(MOQ)

OEM Micro ATX Full View Gaming Case 240/280mm Water Coolers PC Case

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$6.50 1000 Pieces(MOQ)

ATX 200W PC Power Supply 12V Switching Factory Price

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$19.80 500 Pieces(MOQ)

Segotep Axe 5 Office Business Basic Gaming ATX Computer Case Front 3 Fan Bays Mesh Panel Top 240/280mm Water Coolers

Segotep Electronic Technology Co., Ltd.
$7.40 100 Pieces(MOQ)

White Color Seaview Cases Most Competitive Cases in 2024

Guangzhou CJY Import & Export Co., Ltd.
$40.00 100 Pieces(MOQ)

OEM ODM Custom Anodizing Aluminum Shell Stainless Steel Cabinet Server Chassis ATX Desktop Computer PC Case

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$13.10 500 Pieces(MOQ)

ATX Metal Mesh PC Computer Case Gaming PC Case with Dust Filter

Xingsun Electronic&Technology Co., Ltd.
$14.00 300 Pieces(MOQ)

Micro ATX PC Computer Case Sea View Room Gaming Case PC

AHCOF NEOCHAINS HOLDINGS CO.,LTD
$17.50 10 Pieces(MOQ)

A59 White High Quality Desktop Computer Cases Adapted to ATX Power Supplies Home Computer Matx Case

Dongguan Dianrui Technology Co., Ltd.