Hot Sale Hearkenflow High Quality Aluminum Alloy Body Worm Gearbox with Indicator

Price $40.00 Compare
Min Order 1 Piece
Availability In Stock
Shipping From Zhejiang, China
Popularity 220 people viewed
Quantity
+-
 

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.

VIP   Audited Supplier 3 years
Profile Certified by SGS/BV
Motor
Change Drive Direction, Speed Changing
Coaxial
Soft Tooth Surface
Torque Arm Type
Double-Step
Worm Gear Box
Hearken
Foam and Carton Box
China
Product Description

Description

This is a right-angle rotating gear driver, using aluminum alloy precision die-casting shell, suitable for the cock of ball valve and butterfly valve, it is driven by worm gear and has self-locking function, and adopts tapered roller bearing to make The operation of the gearbox is more convenient and efficient. The stem nut can be made into a solid or separate structure according to customer requirements, and the mounting flange adopts the ISO5211 international standard, so it can be more easily installed with the valve. The overall protection level can reach IP67, and for some special environments, it canalso be made into IP68 level.
 

 

NO.ItemMaterial
1BoltSS304
2PointerABS resin
3CoverAluminium
4O-RingNBR70
5PinSteel black
6Wom gearDuctile iron
7Rear sealNBR 70
8BodyAluminium
9Adjusting boltSteel black
10Adjusting bolt gasketSS304
11Adjusting nutSS304
12Adjusting nut sheathNBR 70
13BearingPowder metallurgy
14WormCarbon steel 45#
15Front sealNBR70
16Rotating shaftSS304
17Hand wheelCarbon steel polyster coating
18PinSteel black

 
ModelHAM1(19070)HAM2(19092)HAM3(19102)HAM4(19125)HAM5(19140)
Technical-parameters
Ratio40:01:0037:01:0036:01:0036:01:0050:01:00
Oitput torque(N.m) 1803005406751500
Stemdia,d(mm)3032434354
Mid-B-vaive(EPDM)DNDN32-100DN100-200DN200-250DN250-350DN350-400
D-eccentric-B-valve(EPDM)DN     
Weight(Kg)1.222.84.811
Connection-size
Flange dia-D(mm)80100120142175
PCDD1(ISO5211)50/7070/9070/102102/125102/125/140
4-M6X10/4-M8X124-M8X12/4-M10X124-M8X10/4-M10X154-M8X10/4-M12X184-M8X10/4-M16X24
S8/9/11/14/179/1l/14/1717/19/2219/22/2422/24/27
2-b----------
R(deep)----------
Appearance-size
L115130150180220
L15058658095
L24250606078
H4858587484
H11918182151
Handwheeld12020202025
L3160160215225325
W140200250300400

1. Question:What is your main products?
   Answer:Our main products are Pneumatic Actuators, Electric Actuators, Actuated Valves And Valve actuators Accessories..
 
2. Question:Are you a trader or manufacturer ?
  Answer: We are the pneumatic actuators and electric actuators manufacturer , we have ability to do the customization products with experienced team, And we have own factory and production line.
 
3. Question:How do your make the quality guarantee for actuators?
   Answer:We have our own quality control system for incoming and outgoing of the materials, every product will be under controlled and tested before delivery to our customer , and we also provide 18 months guarantee ,beside we provide technical supporting .
4.  Question:When can I receive the Price of valve actuators ?
   Answer:We will give the Quotation Within 24 hours after we get your inquiry .Or Your can call or message us if it's quite urgently.
 
5. Question:How to order our pneumatic actuators and electric actuators ?
   Answer:Please send us your inquiry by Email, whatsapp, wechat etc. we need to know the following informations before giving the formal Quotation.
1) Product information in details, Quantity, Other requirements
2) Delivery time required
 
6. Question:How can I get a sample to check your quality?
  Answer:Contact with our sales expert to arrange the sample delivery. Please send us the details of the sample before placing the order.
 
7. Question:Shall we pay the sample cost and transportation cost ?
  Answer:We will provide the sample by free of charge. Your will bear the freight cost.
 
8. Question:How long to prepare the sample ?
  Answer:Most of our products are under regular production and some of them we keep in stocks.
 
9. Question:How to delivery the sample to our place?
  Answer:Your can provide your forwarders contacts if any, or we will arrange it for you.
 
10. Question:What about the delivery date if we place the formal order ?
  Answer:Usually it takes 15~20days on the production .We know that on-time delivery is very crucial to our customers to meet dead-lines.
We monitor and expedite our supply chain to ensure that we delivery our products to our customers on-time all the time.
  • Contact Supplier
Message Type
* Message Content
* Name  
* Phone
* Email
* CAPTCHA  
$40.00 1 Piece(MOQ)

Hot Sale Hearkenflow High Quality Aluminum Alloy Body Worm Gearbox with Indicator

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$6.00 1 Piece(MOQ)

Mechanical Switch Box Supplier Apl210n Limit Switch Box for Pneumatic Actuator

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$94.00 1 Piece(MOQ)

Smart Positioner Yt1000 Valve Rotary Linear Type Electro Pneumatic Positioner with 4-20mA Pneumatic Ball Vale

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$50.00 1 Piece(MOQ)

Electrical Control Actuated Motorized Quarter Turn Actuator Electric PVC Butterfly Ball Valve

Zhejiang Hearken Flow Equipment Co., Ltd.
$1800.00 1 Piece(MOQ)

Hb Parallel Shaft Gearbox Heavy Duty Helical Bevel Gearbox Speed Reducer Industrial Gearbox

Maanshan Huafei Machinery Trading Co., Ltd
$450.00 1 Piece(MOQ)

40-55kw Construction Machinery Excavator Wheel Loader High and Low Speed Hydraulic Transmission Gearbox

Shandong Yunqi machinery sales Co., LTD
$2500.00 1 Piece(MOQ)

58838137 59976027 Torque Hub Wheel Gear for Ingersoll-Rand SD40d

Beijing Bowei Hengli Hydraulic Co., Ltd.
$1500.00 1 Piece(MOQ)

NRV Series Worm Gearbox Reducer

Shijiazhuang Huatao Import and Export Trade Co., Ltd.
$99.00 1 Piece(MOQ)

Aluminum Right Angle 90 Spiral Bevel Gear Drives Gearboxes Jta10

Dongguan Jacton Industry Co., Ltd.
$34850.00 1 Piece(MOQ)

Advanced Korean Di Marine Gearbox for Seamless Sailing Experience Dmt550h Gearbox

Shandong Top Crown Imp. &Exp. Co. Ltd